A Versace gyermeke érkezett a Fashion Street-re

Frissítve: 2010. márc. 23., 08:00 | Megtekintve: 3022

5 év szünet után most először mutatott be a Versace Versus vonala teljes kollekciót. Az idei tavasz legnagyobb meglepetése már nálunk is megtalálható a Fashion Street-i Byblos Divatházban!


A sokáig szünetelő Versus-t Donatella Versace alapította bátyja, a híres Gianni Versace felügyelete alatt. A 2010-es tavasz/nyári szezon legrégebben várt újdonsága, az első Versus kollekció már kapható a Byblos Divatházban.

A 2005-től 5 éven át szünetelő Versus a brit divattervező, Christopher Kane kezei alatt éledt újjá 2009-ben. Az első, cipőkből és táskákból álló kapszulakollekciót 2009 februárjában mutatták be, a 2010-es tavasz/nyári szezonra pedig teljes kollekcióval jelentkezik a márka.

„Már megjelent a 2010-es tavasz/nyári Versus kollekció, amely mára kezd olyan szintű márkává válni, mint a Versace, noha megcélzott vásárlói köre fiatalabb” – mondta Mathias Facchini, a Byblos kollekcióit gyártó Swinger International igazgatótanácsának elnöke.

A 2010-es szezon újdonságaként a Byblos és Roccobarocco mellett már a Versace és Versus márka női és férfi kollekciójából is válogathatnak azok, akik betérnek a Fashion Streeten található üzletbe.

A képek forrása a BecomeGorgeous.



Kapcsolódó márkák: Versace, Versus

Kapcsolódó üzletek: Byblos - Fashion Street


Ajánljuk még


Kommentek

niki – 2010. márc. 23., 15:50

egész jó