Fürdőruha? Akkor Victoria's Secret!

Frissítve: 2010. márc. 26., 11:25 | Megtekintve: 9589

Napsütés, strand, fürdőruha - mi csajok ezt a gondolatsort futtatjuk le a fejünkben most, hogy megérkezett a meleg idő. De mi következik a sorban a trendi, új fürdőruha után? Hát a Victoria's Secret!


Eljött az idő, mikor a tavalyi fürdőruhát elővesszük és alaposan megvizsgáljuk, mennyire felel meg az idei trendeknek. De minden nő tudja, hogy a legjobb érzés mégis egy vadi új, világmárkás darabban megjelenni a strandon. Van jobb a Victoria’s Secret fürdőruháknál?

Szerintünk nincs. Ezért külön örömmel és izgalommal adjuk tudtotokra, hogy áprilisban rengeteg Victoria’s Secret darab kerül fel a divatkatalógusba, melyeket mind meg is találtok majd a Designer Outlet Lövőház utcai üzletében!

Kezdődik a készülődés

Megnyugtató tudni, hogy már jó előre nézelődhetünk és bevásárolhatunk a vízparti, kellemes lazuláshoz, a hamarosan aktuális nyaraláshoz. A kínálatban persze nem csak fürdőrucik, de bugyik, ruhák és cipők is lesznek – vagyis minden földi jó, amit a Victoria’s Secret csak kínál az idei szezonra a csajoknak.

Meglepetések várnak ránk

Izgalommal várjuk az új kollekciót, hiszen pontosan még mi sem tudjuk, mire számíthatunk, de az itt található képek egy kis előzetes ízelítőt nyújtanak. Ha kíváncsi vagy, feltétlenül nézz be a Designer Outlet-be vagy figyeld a Vanity divatkatalógusát!



Kapcsolódó márkák: Victoria's Secret

Kapcsolódó üzletek: Designer Outlet - Budapest, II. kerület


Ajánljuk még

Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben


Kommentek