Akciófigyelő: Nyári ruhák 50-70%-os akcióval

Frissítve: 2010. júl. 2., 05:00 | Megtekintve: 6634

Hat különböző üzletben is óriási nyári leárazásokról kaptunk hírt. Fürdőruha, szoknya, nyári ruha és más ruhadarabok a nagyobb márkák boltjaiban, most 50-70%-kal olcsóbban!


Enikő nevű olvasónk beküldése ez a rengeteg akció, aki saját megfigyeléseivel, a legjobb darabok említésével teszi még vonzóbbá az kiárusításokat. Köszönjük neki az információt! :)

Tóth Enikő levele:

- A Mango minden üzletében 50%-os akció van majdnem mindenre. Én az egyik kedvenc kinézett ruhámat most 20e Ft helyett 9500-ért megvettem, szóval irány a Mango!

- Bár nem szeretem nagyon a United Colors of Benettont, de van pár üzlet, ahol a Sisley márkával közösen van boltjuk, és 50-70%-os akciók vannak minden termékre. Itt külön kiemelnék egy magasított derekú törtfehér, hátul fűzős sortot, ami az egyik legszebb darab amit idén láttam, 4500Ft-ért, valamint egy irtó szexi könnyű esésű barna-fekete ruhát, amelynek hátul derékig csak egy arany csík vezet a gerincoszlopon végig.

- Women’s Secret “szokásos” 50-70%-os akció, DE most a fürdőruhákra is, aki még nem szerzett vagy szeretne még egyet, szerintem mindenképpen érdemes.

- Az Orsay-ban is 50-70%-os akció minden termékre (sortok itt is sokféle, plusz az alkalmi ruhák is mindenféle van még akciósan).

- Stradivarius-ban is szintén egyrészes ruhákra és kis nyári szoknyákra akció.

- Promodban is 50-70%-os akció.

Remélem segítettem pár embernek a nyári nagybevásárláshoz!

Legyél a Vanity Akció(figyelő)csoport tagja!

Ha bárhol meglátsz egy akciót, leárazást vagy csak szuper darabokat meglepően olcsón, szólj nekünk kommentben vagy a szerkesztoseg@vanity.hu mailcímen.



Ajánljuk még

Akciófigyelő: Campona akciós éjszaka

Akciófigyelő: Furla 3 napig kedvezményesen

MUSTANG kiárusítás: akár 50% kedvezmény

Akciófigyelő: Furla féláron, MUDO akciósan

Akciófigyelő: Karácsonyi kedvezmények a hétvégén

Akciófigyelő: A Mango-nál most muszáj vásárolni

Akciófigyelő: Promod, Bershka, Zara és mások

Minden -50% július 31-ig!

Akciófigyelő: Springfield és Women' Secret -25%


Kommentek

kicilany – 2010. júl. 5., 09:57

Az összes Bershka, Stradivarius, Pull & Bear és Zara boltban a nyári kollekció darabjai 30-50%-os kedvezménnyel kaphatók.


Alice – 2010. júl. 3., 23:44

Szerintem ez nagyon jó. Nagyon sokat segít.


Adrina – 2010. júl. 2., 08:53

A Promod-ot én is mindenkinek szívből ajánlom! Az elmúlt hétvégén jártam ott, és egyből beleszerettem egy leárazott, akkor 8500 Ft-os darabba, de egyrészt a megérzésemre, másrészt az anyagilag végtelenül racionális kedvesemre hallgatva otthagytam. :( A sors úgy hozta, hogy két nappal ezelőtt is betértem ugyanabba az üzletbe, és a ruhát újból leárazták: 4000 Ft-ba került! Naná, hogy azonnal lecsaptam rá... :) Számtalan termékre van 70%-os akció, és a legtöbbjük a gardróbunk éke lehet. Jó vásárlást kívánok mindenkinek!