Esküvő 2010: Menyasszonyi ruha trendek

Frissítve: 2010. máj. 25., 11:34 | Megtekintve: 11105

Már javában benne járunk az esküvői szezonban, de sokan még csak most tervezgetik, milyen ruhában járuljanak az oltár elé a nagy napon. Segítünk eligazodni az esküvői trendekben.


Bár egy esküvőn minden részlet számít, a legfontosabb mégis a menyasszony ruhája. Milyen színű, szabású és stílusú ruhát válasszon az, aki a 2010-es trendeknek nem csak a hétköznapokban, de élete egyik legfontosabb napján is meg szeretne felelni?

Az 50-es évek ruhái

Visszatért a romantikus idők divatja, ami természetesen az esküvői trendekben is megmutatkozik. Kislányos, ártatlan, akár virágmintás darabok, hosszú szoknya, hálós fátyol, kalap és bármi, ami a stílusba belefér. Az egyébként szekrényünkben lapuló vintage magassarkúknak is helyet találunk, ha retro esküvőre adjuk a fejünket.

Mintás anyagok

Az anyag bármiféle mintát rejthet, a lényeg, hogy már nem kötelező ragaszkodni a fényes, egyszínű, világos textilekhez. Bár az anyagba nyomott apró sorminták elegánsan, szinte királynőien mutatnak, a nagyobb vagy élesen elütő formáktól sem kell ódzkodnunk, ha az illik az összeállítás többi kiegészítőjéhez.

Elegáns koktélruha

A Disney hercegnők nagyszabású, uszályos ruhaóriásai helyett az eleganciát, egyszerűséget, informális stílust kedvelők nyugodtan nyúljanak be a koktélruhás szekrénybe. Egy pánt nélküli, háromnegyedes szoknyájú kis ruhácska ugyanolyan trendi darab lesz idén, mint egy súlyos uszály.

Kalapok

Leginkább csak apró, a fátyol rögzítésében segédkező kalapocskákat tudunk elképzelni a menyasszony gondosan belőtt kontyának tetején, pedig kalapot viselni nem is olyan bolondos ötlet. Egy színben és stílusban passzoló modell a bohémtől az elegánsig bármilyen hatást kelthet – de az biztos, hogy unalmas és hétköznapi nem lesz tőle az ara.

Színes részletek

Bár a teljes egészében lila, zöld vagy citromsárga ruhák idén nem térnek vissza a trendek közé, egy kis színt vihetünk a kiválasztott modellbe. Egy színes szegély, masni vagy más részlet, ami elüt a menyasszonyi ruha alapszínétől, szabástól függetlenül feldobja és karakteressé teszi a nagy napon viselt ruhákat.

Ha te is épp tervezgeted az esküvődet, látogasd meg a most induló EsküvődLesz.hu oldalt, ahol segítséget és ötleteket kaphatsz a szervezéshez.



Ajánljuk még


Kommentek

Regcsii – 2010. máj. 25., 20:47

Úristeen.!
az a ruha az első két kép.
elájulok.*-*
annyira széép. mint a mennyországban.(L)
csodálatos.:]

de a többi nemtetszik.

igaz még nem kevés időm van az esküvőmig.xD


Doresz – 2010. máj. 25., 18:57

kár h nem idén van az esküvőm, imádom az 50es éveket :-)