Nyereményjáték: Köszöntsd a nyarat a Parfümcenterrel!

Frissítve: 2010. júl. 4., 05:00 | Megtekintve: 2475

Ha szívesen hordanád világmárkák legnépszerűbb illatait, játssz a parfumcenter.hu-val és nyerj egyet a 30 értékes parfüm szett közül!


Csupán regisztrálnod kell nyereményjátékunkon, és máris ajándékba adunk egy 1000Ft-os kupont.

Kis szerencsével pedig tied lehet az ellenállhatatlan illatok egyike, hiszen mindig a napi regisztráltak között sorsolunk parfüm szettet. Látogass el most a Parfümcenter oldalára, mert lehet, hogy pont ma mosolyog Rád Fortuna!

Azonban ha egyik tengerpartot idéző illat sem lett a tiéd, ne búslakodj, irány a Balaton! Tovább játszol a kétszemélyes balatonfüredi wellness hétvégéért, hiszen fődíjunkat az összes regisztrált között sorsoljuk ki.

Kapcsolódj ki másodmagaddal a négy csillagos Balaton parti Anna Grand Hotelben! A neves Anna-bálnak is otthont adó hotel, 1200 nm-es wellness részlegével, bowling pályával és ínyenc étteremével vár Titeket!

Íme egy kis ízelítő, milyen szettekért szállhatsz ringbe:

Július 5-én: Paco Rabanne Black XS, egy varázslatos illat lázadó hercegnőknek. Érzékien nőies és csábítóan pimasz. A könnyed és élénk első benyomást misztikus és szenvedélyes hatást követi, végül fás akkordjai elhozzák a rejtélyes trópusok illatvilágát, melynek egy férfi sem tud ellenállni. Az 50 ml-s Eau De Toilett parfümhöz 100 ml-s, finoman illatosított testápoló jár, mely hidratálja és puhává varázsolja a bőrt.

Július 12-én: Bvlgari Aqua Marine, mely a természet erejét zárja magába, ahogy a tenger friss vizének illatát szórja szét, és megeleveníti a szabadság iránti vágyat, miközben az egyszerűség és tisztaság jegyeit képviseli. A szettben az egyedi illatú, 50 ml-s Eau De Toilette parfümhöz egy férfiasan üde, 75 ml-s after shave és egy élénkítő, hűsítő, 75 ml-s tusfürdő vár rád.

Július 19-én: Friss, szexi és vibráló illatkompozíció, ez a Versace Bright Crystal. Egy hamisítatlan, ragyogó és buja parfüm az igazán elegáns és kifinomult nőknek. Az 50 ml-s Eau De Toilette-hez tökéletes kiegészítés az 50 ml-s testápoló és az 50 ml-s tusfürdő, melyek ugyanazzal az csábító frissességel kényeztetik testedet, mint maga a parfüm.

…a játék elindult, regisztrálj még ma!

A nyereményjáték július 20-ig tart, a fődíj sorsolására 21-én kerül sor. Az ajándék 1000 Ft-os kupon augusztus 20-ig használható fel.



Kapcsolódó üzletek: Parfümcenter Webáruház


Ajánljuk még

Minden héten wellness hétvége a parfumcenter.hu-n!