Designer pelenka divatdiktátor babáknak

Frissítve: 2010. júl. 5., 05:00 | Megtekintve: 2002

Nem lehet elég fiatalon elkezdeni a designer darabok viselését. De mit tegyen az a csecsemő, aki még csak pelenkát hord? A válasz hamarosan érkezik az üzletekbe.


Ha újszülött csemetédet kizárólag stílusos, márkás babaruhákba öltözteted majd, és ezt a pelenkájára is ki szeretnéd terjeszteni, Cynthia Rowley elkészítette álmaid designer kellékét – a világ legdivatosabb pelenkáit.

“Ez az első ruhadarab, amit gyermeked életében visel, különlegesnek kell lennie” – mondta a tervezőnő a pelenkáról.

Cynthia Rowley neves amerikai divattervező, évtizedek óta viszi saját márkáját és nemrég a United Airlines légitársaság egyenruháját tervezhette újra. Most épp a Cynthia Rowley’s Pampers kollekciót fejezte be, együttműködve az ismert pelenkagyártó céggel.

A csini pelusok 11 különböző stílust vonultatnak fel, kisfiú és lányka kiadásokban. A meglepő és exkluzív gyerekholmik a Target üzletek polcain bukkannak majd fel 2010 júliusa folyamán. Egyelőre nem tudni semmi konkrétumot, de az biztos, hogy a divatbolond szülők borsos árakon juthatnak hozzá a designer pelusokhoz.

Forrás: Luxist



Ajánljuk még


Kommentek

cukker – 2010. júl. 7., 14:24

most ez mért jó ?:D
ez csak a szülők felvágása :P


Fruzso – 2010. júl. 7., 13:17

Ezek szerintem, sokkal inkább a szülőknek tetszenek mint a gyerkőcnek:D Én eddig le voltam ragadva az állatmintás peluson, de ez tetszik:P Ha ebből kiindulunk akkor biztosan Skóciában meg skót kocka mintás pelust adnak a gyerekre.


Festy in stylehttp://festyinstyle.blogspot.com/– 2010. júl. 7., 11:17

Még nem is hallottam ilyen pelusokról. :))


Alice – 2010. júl. 7., 00:07

szerintem ahogy elnézem eldobható és am nem annyira hülyeség van aki megfizetheti akkor fizesse, bár én inkább azt nézném a pénzes szülők helyében, hogy milyen hatással van a babák bőrére


Dorka – 2010. júl. 5., 12:25

mosható vagy eldobható a pelus vajon?


netti – 2010. júl. 5., 12:21

Uhhh -.-' Manapság minden hülyeséget kitalálnak.