Fehérnemű, ami formál - az új w'effect

Frissítve: 2010. okt. 1., 05:00 | Megtekintve: 3684

A women’secret beavat idei legnagyobb titkába: bemutatja anti-cellulitisz és feszesítő hatású fehérneműit. Ráadásul most egy ideig bevezető áron kaphatók!


Eddig csak álmodtál róla? Ma már számodra is elérhető, ráadásul 100% women’secret stílusban. A w’effect anti-cellulitisz és feszesítő hatású, egyben kényelmes és nőies kollekció.

Technikailag olyan mikrokapszulákat impregnáltunk a fehérneműkbe, amik anti-cellulitisz, illetve bőrfeszesítő hatóanyagokat tartalmaznak, melyek a bőrrel érintkezve aktiválódnak. Olyan új technológiát alkalmaztunk, ami hatékonyabb és hosszabb hatást biztosít – mintegy 100 mosásig.

Jelenleg három különböző modell kapható az anti-cellulitisz alsókból (a magasított derekútól a boxer-fazonú formákig), továbbá három különböző fazon a feszesítő melltartókból – két színben, feketében és fehérben.

Ezekkel az innovációkkal a women’secret segít neked, hogy formában légy, feszesíts, hidratálj és tonizáld a bőrödet egész nap. Így már csak azon kell gondolkodnod, hogy mit vegyél fel.

Mindezt szeptember 30. és október 17. között kedvezményes, bevezető áron kaphatod meg az összes women’secret üzletben!



Kapcsolódó márkák: Women' Secret


Ajánljuk még