Fashion Video Festival divatvideó pályázat - jelentkezz!

Frissítve: 2010. okt. 21., 05:00 | Megtekintve: 2312

Ha vállalkozó kedvű és tehetséges videós vagy, a te pályázatodat is várják a Fashion Video Festival/ Beautiful People divatvideó pályázatán!


Divat, videó, verseny, interaktív installációk, pecha kucha kontinuum, fashion cinema, party: november 12-én startol az első hazai Fashion Video Fesztivál a Ludwig Múzeumban.

A fesztivál

A divatvideó egy olyan művészi kifejezési mód, amivel a tervezők a közönség számára egyértelműen fogalmazhatják meg látásmódjukat és a világ bármely részére eljuttathatják munkáikat. A fesztivál keretein belül megrendezésre kerül egy nemzetközi digitális divathét, melynek köszönhetően a magyar divat, fotóművészet, videóművészet mellett a teljes hazai divatszakma is egy új megjelenési platformmal gazdagodik.

A Fashion Video Festival versenyprogramjában az új tervezői kollekciók divat videókkal kerülnek prezentálásra és megmérettetésre. A versenyprogramon kívül nemzetközi divatvideó vetítések zajlanak a műfaj elismert képviselőinek munkáiból. Emellett a Fashion Pecha Kucha keretein belül rövid és izgalmas miniprezentációkat hallgathatunk a témában, miközben interaktív installációk, divatmozi és fashion party várja a látogatókat, összekötve a Ludwig Múzeum által rendezett Martin Munkácsi vintage divatfotó kiállítással.

Jelentkezés

A pályázatra várjuk a mellékelt, valamint a www.fashionvideofestival.com honlap HOW TO ENTER menüpontjában található jelenkezési feltételeknek és paramétereknek megfelelő 1-6 perces divat témájú videófilmeket.

Beküldési határidő: 2010. október 31.



Ajánljuk még


Kommentek

Gina0091http://Kesha....– 2010. okt. 21., 17:02

iii imádok ruháttervezni