A Pandora ékszerek koronája: Black Crown Diamond Watch Collection

Frissítve: 2010. nov. 24., 06:00 | Megtekintve: 4107

Koronázd meg PANDORA kollekciódat egy gyönyörű karórával! A csodás ékszermárka 2010-es újdonsága mostantól már nálunk is kapható.


A PANDORA ékszer közkedvelt, inspiráló ékszervilág újdonsága a 2010 novemberétől itthon is elérhető, svájci szerkezetű Black Crown Diamond karóra kollekció.

Ahogy az új termékvonal neve is sejteti, minden egyes darab koronájában stílusos fekete brill található. A PANDORA quartz óra kollekciója tökéletesen illeszkedik a meglévő kollekciókhoz: kiemelkedő designerek munkáját dicséri, mégis elérhető áron adja kezünkre az eredetiséget, az egyediséget és az alkalomhoz illő stílust.

Stílus teremti az órát

A PANDORA karórák első kollekciójának három sorozata a Classic, a Contemporary és a Fashion – ami pedig közös bennük: mindegyik modern, határozott stílust képvisel. A márkára jellemzően a karórák egyes elemei kreatívan összeállíthatók. Az aktuális hangulat vagy alkalom tükrében variálhatjuk a különböző stílusú szíjakat és lünettákat – így biztos, hogy nem fog szembe jönni az egyedi karóra, amelyet viselője egyénisége, és a számára fontos alkalom fémjelez.

Cserélgethető szépség

A Classic ékszervonal karórájának minden egyes elemét esztétikus vonalvezetés és szigorúan minimalista stílus jellemez. A végeredmény: elegáns, áramvonalas és nőies Classic karórák, természetesen karkötő alapon. A lazább stílusú, acél szíjas sport órák gyémánttal ékesített szíjjal is elérhetőek.


A részlet a kerámiában lakik

Szögletes acél és kerámia négyszögek – a lenyűgöző Contemporary kollekció legfőbb ismérvei. A finom, apró méretű, kerek és elnyújtott sorozat dupla bőr szíja többszörös csavarral kelt kifinomult és sokoldalú hatást.
 
A Fashion kollekció feltárja előttünk a részletekben megmutatkozó, lenyűgöző lehetőségeket – ezeket a PANDORA márkára jellemző, jövőbe mutató kézművességgel kombinálva valóban modern és stílusos kiegészítőket kapunk. Viseljük a 2010 őszi/téli kiegészítők meghatározó darabjait kedvünk szerint; legyen a forma minimál vagy túlméretezett, a stílus karkötős – nőies, vagy sportos – férfias.
 
A BLACK CROWN DIAMOND karórák már kaphatók a PANDORA mono shopokban.



Kapcsolódó márkák: Pandora


Ajánljuk még

A lehetőségek paradicsoma: Pandora ékszerek


Kommentek

dalmateleonora – 2010. nov. 26., 12:29

Valóban gyönyörű darab!
Megtekintésre ajánlom a következő blogot: seikoholic.blogspot.com


Rose – 2010. nov. 24., 09:35

gyönyörű! imádom a pandorát! ^^