Paris Hilton megcsinálta magának

Frissítve: 2008. jan. 25., 12:37 | Megtekintve: 2639

Durva veszekedések és botrányok után Paris februárban bemutatja saját cipő kollekcióját!


A botrányokkal övezett, Paris Hilton féle cipőkollekció hamarosan megérkezik az üzletekbe, és az ígéretek szerint minden érdeklődő megtalálhatja a saját stílusának megfelelő darabokat. A magas sarkú mellett, lapos- és magasított talpú cipőket, csizmákat, bebújós papucsokat is kínál a kollekció, amelynek megtervezését Paris szinte teljesen egyedül vitte végbe, nagy hangsúlyt fektetve a felhasznált anyagokra és apró részletek kidolgozására.

Minden egyes darab talprészébe szív alakú párnácskát varrtak, amitől a viselője „lépésről-lépésre úgy érzi majd, hogy felhőkön sétál”. A zöld mozgalmak tagjai is elégedettek lehetnek Paris kreációival, mivel a cipők csomagolóanyagai kizárólag újrahasznosított anyagokból készültek, beépített fülekkel, így még környezetszennyező műanyag szatyrokra sem lesz szükségük a vásárlóknak.

„Mindig imádtam a cipőket, így természetesnek tűnt, hogy a sportruházat és kozmetikumok után most végre lábbeliket tervezzek” mondta a hányatott sorsú kollekciójáról a botrányhősnő. „Fiatalos, divattal lépést tartó nőknek és lányoknak szól a Paris Hilton kollekció, akiknek a csodás külső és kényelem mellett az alacsony árak is fontosak.”

A kollekció februárban kerül boltokba, $59 – $195 közti árakon, és Paris ígéretei szerint természetesen minden modell nagy méretekben is kapható lesz.

Ajánljuk még:
h3. A kollekció botrányos előzményei a blogon

Cipők a piactéren



Ajánljuk még

Nagyon korán jöttek Paris Hilton cipői

Besétált 9 új Paris Hilton cipő

Paris Hilton túl erőszakos a gyémánt cipőkhöz

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Az 5 legstílusosabb sztár 2008-ban

6 sztár, aki imádja a Nike-t!

Cipők az állatkínzás ellen

Sarah Jessica Parker-t valami megcsípte

Fergie cipőkollekciója