Accessorize tavaszi-nyári lookbook

Frissítve: 2011. márc. 16., 06:00 | Megtekintve: 4639

Végre megérkezett a tavasz és ezzel együtt az egyik nagy kedvencünk, az Accessorize "napos" lookbookja, nézzetek bele a képekbe és a vidám kiegészítők egyből feledtetik a tél hosszú, szürke hónapjait.


Mi, a szerkesztőségben kimondottan imádjuk az angol kiegészítő – táska és mütyürgyártó céget. Minden külföldi utunk során, ha belebotlunk egy üzletbe üres kézzel nem távozunk, az biztos. Itthon sajnos még nem kaphatóak a termékek, de reméljük ez sem várat sokat magára, addig is online mindent meg lehet rendelni.
Az idei darabokból a felhőtlen nyári hangulat és a boldogság érződik ki, mintha a tervezők megérezték volna, hogy az extra hosszú tél után mindenki erre vágyik. A kollekció olyan, mint egy retro nyári álom.

Teljes nyári hangulat

A visszatérő ’60-as évek divatja és a hippikorszak utánérzés az Accessorizenál sem elhanyagolható, a napszemüvegek, a papucsok, táskák, mind az elmúlt idők trendjeire hajaznak egy kicsit modernebb kivitelben. Mindezt ötvözték a romantikával, eklektikus színekkel és mintákkal egy csipetnyi etnóval fűszerezve, egyszóval vegyes, színes, egyedi!
Nézzétek végig a képeket és adjátok át magatokat az életérzésnek! Nemsokára itt a nyár, de a tavasz mindenképpen! Napsütésre fel!

A fürdőruhák és a vízpart sem maradtak ki

Forrás: becomegorgeous.com



Ajánljuk még

A gyémántok a lányok legjobb barátai- tavaszi ékszertrendek


Kommentek

sweet – 2011. márc. 16., 12:05

nagyon csinik.., kár hogy itthon nincs :(