Az első Essential Looks divathétvégén jártunk

Frissítve: 2011. máj. 2., 13:34 | Megtekintve: 2840

Mi is ott voltunk a Budapest Essential Looks divathétvégén, ahol divatbemutatók mellett rengeteg érdekesség várta a trendre és stílusra éhes tömegeket.


A 3 napos rendezvény alatt 2000 ember látogatott el az Eiffel térre, ahol egy látványos fehér sátorban állították fel a kifutót és a standokat. Az esemény első napja a sajtónak és a meghívott vendégeknek szólt, utána viszont a programokat bárki élvezhette, aki jegyet váltott a Budapest Essential Looksra.

Valóban egy tűt sem lehetett volna leejteni, annyian gyűltek össze a magyar tervezők legjobbjait felvonultató bemutatókra.

Pénteken délutántól Abodi Dóra, Mojzes Dóra, a Je Suis Belle, a Nubu, a Use unused és a Nanushka mutatta be kollekcióit, szombaton pedig az Es tu un Ange, Léber Barbara, Konsánszky Dóra, az Artista, Makány Márta és a Schwarzkopf Professional Essential Looks trendbemutatója várt mindenkit. A Max Mara két vonalának (MAX MARA és SPORTMAX) Milánóból érkezett kifutós kollekciója zárta a divathétvégét.

A Kill Routine elnevezésű, designer és fodrász verseny első helyezettje Nanushka és Tüzes Tamás (azaz Snoopy, Hair Club) közös kreációja lett, a második Mojzes Dóra és Muzsik Edina, harmadik pedig a Je Suis Belle és Blazsovszky László.

A stílusra fókuszáló programok mellett egyéb érdekességek is várták a látogatókat, úgy mint Absolut koktél bár, személyre szabott stílus-, haj-és sminktanácsadás, de akár az új Lancia Ypsilon autóval és az azt bemutató csinos modellel készített fotót is hazavihették emlékbe.

Az első Budapest Essential Looks tehát nagy sikerrel zárult. A szervezők október közepére tervezik a következőt, még nagyobb helyszínen, még több tervezővel és még több programmal.



Ajánljuk még

Új magyar divatnapok: Budapest Essential Looks

Pályázat divattervezőknek: Ne légy monoton!


Kommentek

EsztiIihttp://esztiii-fashionismylife.blogspot.com/– 2011. máj. 2., 14:26

Már várom az októberi Budapest Essential Looks-ot!! :)