Divatblog

Minimax mesés délelőtt sztárokkal

Frissítve: 2014. ápr. 15., 08:03 | Megtekintve: 239

Harsányi Levente és Béres Alexandra várta a kicsiket egy közös mese- délelőttre a gyerekcsatorna családi programján. Az olvasást és az esti mesélést népszerűsítő rendezvényre a műsorvezető is a családjával érkezett.

Mint nagy meserajongó, Harsányi Levente az egyik kedvenc meséjét, a Három gida és a Koboldot fel is olvasta a gyerekeknek. „A kisfiamnak is a klasszikus történetekkel kezdtem, de később bővült a mesetár. Felnőtt fejjel horrorisztikusnak tartom már az olyan történeteket, mint például a Piroska és a farkas, így azokat általában átköltöm. Gyerekkoromban az Öreg néne őzikéje volt a kedvencem, amit a család szinte minden tagjától hallottam. Nagyon szerettem mikor apukám mesélt, - és mivel ő precíz mérnök volt -, sosem engedte, hogy „ugráljunk” a történetben vagy a képek között, mindig sorrendben kellett haladni. De így is nagyon élveztem.”

Olvass tovább »Mit mond a stylist, mik a tavaszi trendek?

Frissítve: 2014. márc. 29., 10:49 | Megtekintve: 6028

A MOM Park stylistjai szerint idén hordjuk a pöttyöset a csíkossal! Ez az idei tavaszi divat egyik fő szabálya, de a geometriai formák és a hatalmas virágminták is trendik. Mit mivel érdemes a napsütéses vagy épp esős napokon párosítani?

Felejtsük el a két színből álló szetteket és az eddigi tiltásokat: idén tavasszal a merész ruhatár lesz a nyerő. A csíkos igenis illik a pöttyöshöz, a hatalmas virágminták és pálmalevelek pedig nem mentek ki a divatból!

A MOM Park stylistjai összegyűjtöttek néhány tippet, amelyeket szem előtt tartva játszva újíthatjuk meg ruhatárunkat.

Olvass tovább »


Íme a Springfield friss, változatos kollekciói a nyárra!

Frissítve: 2014. márc. 27., 09:40 | Megtekintve: 6807

Megérkezett a Springfield 2014-es nyári kínálata, amelyben az apró virágminták, csipkék és a batikolt jelleg dominálnak. A különböző stílusokat képviselő kollekciók idén a férfiakat és gyermekeket is megcélozzák!

A nyarat nem csak a napsütötte színek, nyíló virágok és karneváli hangulat fémjelzi idén a Springfield üzeletebein. A retro Mickey egértől kezdve a svájci csipkéig mindenféle izgalmas apróság lopózott be a 2014-es kínálat különféle stílusaiba.

Olvass tovább »Desigual új tavaszi-nyári kollekció már a Brandshopnál!

Frissítve: 2014. márc. 23., 19:24 | Megtekintve: 7665

Egy új évszak kezdetén mi szinte tradíciószerűen látogatunk el a Brandshopba, csemegézni az újdonságokból. A mindig egyedi darabok mekkájába már meg is érkezett az új tavaszi-nyári kollekció, mely főként két nemzetközi divatmárka legjobbjaiból áll.

A kötelező ruhatárfrissítéshez idén tavasszal is csemegékkel járul hozzá a Brandshop: megérkeztek hozzájuk ugyanis a Desigual és a Nü by Staff legfrissebb darabjai. Hatalmas választék és valóban sehol máshol nem kapható darabok közt böngészhetsz, ha betérsz akár a Brandshop üzletbe, akár a webáruházukba.

Olvass tovább »


A magyar lány, akinek ruhái újrafestik a világot - TIMARCS

Frissítve: 2014. márc. 11., 15:16 | Megtekintve: 12749

TIMARCS személyében a magyar divatvilág egyik kezdő, ám máris önálló tervezőjét ismertük meg. Lebilincselő elképzelései a világról és a stílusról már első kollekciójának fotóin is átütnek, interjúnkban pedig a divattervezői lét kezdetéről mesél.

"A minimál, mint irányzat számomra olyan, mint mikor a festő elővesz egy teljesen új vásznat és elkezd festeni. De ne egy hagyományos vásznat képzeljünk el... Inkább egy olyat, amin újra tudjuk festeni a világról kialakult képünket" - mondja munkája kapcsán Tímea Mária, vagyis TIMARCS, a magyar tervezőlány.

Ifjú kezdőként máris saját műhelye, emellett pedig kialakult stílusa és véleménye van. Konkrét elképzeléseket, hangulatokat szeretne ruhái által nem pusztán közvetíteni, de szó szerint ráadni azokra, akik műveit viselik.

Karrierjét megalapozva kijárta a Budapesti Divatiskolát és a Szabómester Szakképző Iskolát, gyakorlatát pedig a Luan by Lucia Divatháznál töltötte, majd azonnal önállósította is magát a divat világában. 2014. januárjában állt össze első kollekciója, melyet érdemes megnézni, és még érdemesebb beszélni róla.

Olvass tovább »


Régi, talált anyagokból dolgozik a magyar márka

Frissítve: 2014. febr. 21., 09:54 | Megtekintve: 17562

A tavaly indult Benzol márka tervezői azt szeretnék, ha a magyar férfiak ötletesebben öltözködnének, bátran elszakadnának a katalógusok világától. Idén új tervezővel és újrahasznosított anyagokból készült, mégis friss kollekcióval jelentkeznek.

"Régi, talált anyagokat újraértelmezni, új kontextusba helyezni, ez az, ami inspirálóan hatott rám, amikor megismertem a Benzolt" - mondja Klimó Péter jelmez és díszlettervező, aki januártól tervezőként, szakmai partnerként van jelen az újrahasznosított férfi táskákat kínáló márkánál. A februárra elkészülő új sorozat élénk színeivel és erőteljes, karakteres formáival tűnik majd ki.

Olvass tovább »


Össze nem illő, retro kombinációk: Asos és Puma együtt

Frissítve: 2014. febr. 18., 16:22 | Megtekintve: 18194

A Puma és az Asos.com izgalmas közös kollekciójának fő jellemzője az olyan anyagok, ábrák, minták használata egy-egy ruhadarabon, amiről azt gondolnánk, ütik egymást.

2014 januárjában a PUMA sport-, és lifestyle márka 12 darabból álló közös kollekcióval jelentkezik a népszerű ASOS.com on-line divatáruházzal. A kollekciót a közkedvelt ’90-es évek divatja ihlette, keverve mai modern technikákkal, mintákkal, anyagokkal.

Olvass tovább »


Valentin napi Springfield pólók

Frissítve: 2014. febr. 14., 08:00 | Megtekintve: 19597

Úgy szeretlek, majd megeszlek! Valentin napi meglepetések a Springfieldnél! A Springfield különleges pólókollekcióval jelentkezik Valentin nap alkalmából.

A szerelem ünnepére készült női pólók cupcake mintásak, a férfi pólók pedig hamburgeresek, és arra szeretnének emlékeztetni, hogy a világ legromantikusabb dolga az ágyban reggelizni!

Olvass tovább »


A Puma és Solange Knowles együttműködése

Frissítve: 2014. febr. 10., 07:47 | Megtekintve: 19637

A Puma csapatát erősíti Solange Knowles, Beyoncé testvére, az ismert előadó, zeneszerző, énekesnő, aki piacra dobta első kollekcióját a Girls of Blaze Disc-et.

A cipők fazonját maga Solange választotta ki, hiszen ő is nagy rajongója volt az első PUMA Disc Blaze futócipőknek. Ezeket a cipőket először 1992-ben mutatták be, és ez lett a világ első fűző nélküli futócipője. Mindössze a Disc tekerésével kellett beállítani a szorosságot, így tudott igazán kényelmes és komfortos lenni viselője számára. A '90-es években a Disc cipők igazi áttörést jelentettek és rekordot döntöttek a pályán. Napjainkban ismét tarol a Disc, egyértelmű, letisztult formavilágával, utcai viseletként. Nem utolsó sorban ebben a szezonban elsőként elérhető hölgyek számára.

"A PUMA nem is választhatott volna alkalmasabb és tehetségesebb embert magának, mint Solange" - mondja Tara McRae, a PUMA Észak-amerikai Stratégiai tervezési- és Márkaépítési ágának alelnöke. "Páratlan és egyéni a divat iránti érzékenysége. Nagyon örülünk, hogy új kollekciókban közösen valósíthatjuk meg elképzeléseit."

A kollekció február közepétől lesz elérhető.


Levi's 2014 tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján jártunk!

Frissítve: 2014. febr. 5., 16:26 | Megtekintve: 19698

A Levi’s® tavaszi, nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. Az idén 141. születésnapját ünneplő farmermárka sajtóbemutatója a kívül-belül impozáns, lehengerlő stílusú Kiosk Alapozóban került bemutatásra.

Összességében „Az új kaliforniai kollekció” tiszteleg a Levi’s® márka öröksége és az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A ruhákban megjelenik a stílusosság, a vidámság, a frissesség, és a fiatalság.

Az ikonikus ruhadarabok és a kultikus klasszikusok ismét megújultak: merész színek, finom, kényelmes anyagok, és újragondolt fazonok.

A „White Tab” azaz fehér címkés termékcsalád ismét visszatért, nagy hangsúlyt fektetve a ’60-as évek klasszikus termékeire.

Egyéb kapszula kollekciók, mint a Levi’s® Revel vagy a Commuter®, szintén újult erővel támadnak ebben a szezonban is.

Olvass tovább »