Nyerj Panyi Zsuzsi és Makány Márta holmikat jótékonyan!

Frissítve: 2011. máj. 30., 13:40 | Megtekintve: 2950

A Sok kicsi jótékonysági nyereményjáték részeként nem csak segíthetsz embertársaidon, de csodálatos kiegészítőket, ékszereket is nyerhetsz a legnagyobb alkotóktól!


A sok kicsi jótékonysági akció lényege, hogy hazai iparművészek, divattervezők, kreatív alkotók termékeit nyerheted meg, ha bármekkora összeget felajánlasz a Salva Vita alapítvány részére, akik az értelmi sérült emberek önálló életvitelét, társadalmi beilleszkedését segítik.

Kik ajánlottak fel ajándékot?

Húsz kreatív alkotó termékei nyerhetők meg. A teljesség igénye nélkül pár alkotó a húszból:

Makány Márta – táska és kitűző
Panyi Zsuzsi – ékszerszett: üveg gyűrű, bőr öv üveg csattal, fülbevalók
Vadjutka/ Wild Judit – ékszerszett: nyaklánc, fülbevaló, gyűrű
Nagy Hajni – baba- vagy kismama fotózás

Hogyan lehet bekapcsolódni a sok kicsibe?

- Regisztrálni kell a sok kicsi weboldalán: http://sok-kicsi.hu

- Június 1-10. között lehet felajánlani a támogatási összegeket és kiválasztani, hogy az ennek megfelelő számú sorsjegyet (1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy) mely nyeremény(ek)re teszik.

- Június 21-én 15:00 órakor lesz a gépi véletlenszám-generátor programmal történő sorsolás közjegyző előtt. Egy támogató csak egy nyereményt nyerhet, hogy 20 különböző nyertes lehessen.

- Ezt követően a weboldalon közzéteszik a nyertesek nevét.

Mivel támogatják a Salva Vita Alapítványt?

A SoSe Közhasznú Alapítvány a Salva Vita Alapítvány számára olyan eszközöket (lamináló gép, grafikai szoftver) vásárol, amelyek segítségével könnyedén elkészíthetők az autista emberek kommunikációját segítő képi kártyák. Egy olyan tesztkészletet is beszereznek az Alapítványnak, amely segítségével felmérhető, hogy a munkára jelentkező fogyatékos embernek milyen erősségei vannak, és mely területeken van szüksége további fejlesztésre.

Persze minden attól függ, hogy mennyi adomány gyűlik össze! Regisztrálj és adományozz te is!



Ajánljuk még