A készlet változik, az árak állandóak - ez a Pearl Fashion!

Frissítve: 2011. jún. 8., 05:00 | Megtekintve: 2749

Változatlan árakon kínálja a változatlanul trendi, ám mindig frissülő designer kollekciókból származó holmikat a PEARL, ahová most különösen érdemes benézned!


Már több, mint három éve van jelen a piacon, mégis a megnyitása óta változatlan árakon kínálja a legnevesebb olasz designerek kreációt a PEARL Fashion Designer Outlet (korábban Ittierre Design).

A stílusos és minőségi ruhadarabokon túl cipők, táskák, övek, ékszerek és egyéb kiegészítők széles és állandóan frissülő választékát kínálja.

Frekventált helyen lévő (Budapest I. kerület, az Attila és Alagút utcák sarkán), igényes üzletében élmény a Cavalli, Ferré, Dolce & Gabbana, Versace és egyéb híres divatházak modelljei közt válogatni és próbálgatni. Itt mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő ruhadarabot.

Aki előre szeretné megtekinteni a több száz darabos árukészletet, annak ajánljuk kreatív webáruházunkat a www.ittierre.hu oldalon, ahol akár márka, méret vagy egyéb opció szerint kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb és garantáltan egyedi cuccodat.

2011 nyarára is meghoztuk a legtrendibb kollekciót, melyet hetente-kéthetente újabb és újabb darabokkal teszünk színesebbé. Kiegészülve az évszakra jellemző viselettel, mint a szandálok, papucsok, fürdőruhák, napszemüvegek.

Az árakat továbbra is leszorítjuk, hogy a Te öltözeted lehessen a legizgalmasabb, legextravagánsabb ezen a nyáron.

Ugorj be és válaszd ki üzletünkben, vagy vásárolj a www.ittierre.hu webáruházában, és a sikered garantált!



Kapcsolódó üzletek: Pearl - Budapest, I. kerület


Ajánljuk még


Kommentek

andrea – 2011. jún. 9., 14:33

szuperek:) mindez kiegészítve az új rayban kollekcióval, az rx 5226 különösen dögös:) http://shtrend.hu/index.php/Stilus/ray-ban-az-ikonok.html


Nem lehet kommentelni.