Léber Barbara - itt az első Beach Couture kollekció!

Frissítve: 2011. jún. 14., 13:06 | Megtekintve: 3922

A Boscolo Luxury Hotel pompás környezetében, egyedi fényvízesés előtt csodálhattuk Léber Barbara legelső fürdőruha kollekcióját, ami ragyogóbbá teszi idén nyáron a strandokat.


A magyar divatvilág legnagyobbjai közt számon tartott, neves divattervező, Léber Barbara idén elsőként álmod kifutóra fürdőruhákat. Amint meglátjuk a káprázatosan egyedi modelleket, rögtön tudjuk: nem szeretnénk, ha a tervezőnő eme kollekció után végleg visszatérne az utcai darabokhoz…

A LÉBER BARBARA BEACH Couture fürdőruha kollekció megalkotását az a felismerés hívta életre, hogy a női öltözködés egyik „véglete”, a strandon való hatásos megjelenés legalább olyan fontos, mint a kiemelkedő rendez- vényeken való tökéletes és stílusos megjelenés.

Léber Barbara haute couture tervezői elképzeléseivel tökéletesen összhangban van a BEACH Couture fürdőruha brand életrehívása, hiszen a nők életében a különleges alkalmakat ruhadarabjaik megválasztása teszi emlékezetessé, így fokozottan kell figyelni, hogy a fürdőruhák közül a legelőnyösebb, legizgalmasabb és adott esetben a legfeltűnőbb darabot viseljük, amely a női testet kifogástalanul öleli körül.

A fürdőruhák a XXI. századi kozmopolita nőknek készültek, akik tisztában vannak értékeikkel, önállóak döntéseikben, határozott elképzeléseik vannak az életükről de – mindenek előtt – rendelkeznek a női lét esszenciájával.

A fürdőruhák prémium kategóriásak, kis szériásak és egyediek. Limitált szériában készülnek, változatosságukkal, különlegességükkel és minden részletükkel a női test szépségét hangsúlyozzák.



Ajánljuk még