Észak Legendái S. Hegyi Lucia művészetében

Frissítve: 2008. jan. 27., 14:35 | Megtekintve: 3793

Az északi legendák misztikus világa lengte körül S. Hegyi Lucia új kollekcióját, amelyet január 24-én mutatott be a VAM Designban.


“Az Észak Legendái kollekciót, olyan hölgyek számára terveztem, akik képesek az élet minden területén megélni nőiségüket, akik számára a szakmai siker csupán egy a feladatok közül. " – mondta S. Hegyi Lucia, a Luan by Lucia divatház vezető tervezője. "A tervezéshez és a megvalósításhoz több ezer munkaórára volt szükség, tekintettel a rengeteg kézimunkára és az egyedi díszítő motívumokra.”

A kollekció darabjai közt megtalálhatók kosztümök, koktélruhák, kisestélyik és természetesen gyönyörű nagyestélyik is. Uralkodó színei a fákat, valamint az ékszerkészítésben is használatos különféle ásványokat és fémeket szimbolizálják. A ruhaköltemények természetes anyagokból készültek, a hernyóselyem és a legfinomabb gyapjúszövetek érintésére fellélegzik a bőr. A ruhák mindegyike rendelkezik legalább egy, a divatház által oly sokszor használt egyedi vonallal, mint pl. raglán, spicc vállak, nagy gallérok, mély dekoltázs, karcsú és hangsúlyos derékvonal.

A kollekcióval kiválóan harmonizálnak azok az egyedi és minden szempontból különleges ékszerek, amelyeket Varga Miklós ékszerész álmodott meg a misztikus koncepcióhoz.

Ajánljuk még:
h3. Ékszerek a piactéren



Kapcsolódó márkák: Luan by Lucia


Ajánljuk még

Lenyűgöző Luan by Lucia bemutató

Selyembe öltöztetett erotika