Hibátlan szépség: Új Garnier mitesszerek ellen

Frissítve: 2011. szept. 28., 17:46 | Megtekintve: 3857

A különleges keféjével könnyen felvihető Matt-Brusher Oil Control 2 héten át gátolja a mitesszerek újbóli kialakulását. A Garnier Pure család megint hasznos taggal bővült!


Az új Garnier Matt-Brusher eltávolítja a faggyúfelesleget, csökkenti a mitesszereket és meggátolja az újbóli megjelenésüket 14 napig. A Garnier problémás bőrre kifejlesztett Pure termékcsaládja új taggal bővül.

Matt-Brusher Oil Control

Meggátolja a mitesszerek újbóli kialakulását 2 hétig (6 héten át tartó klinikai teszt alapján, 52 önkéntes részvételével). Keféje tisztító lemezkékből és dörzsölő sörtékből áll. Összetétele antibakteriális szalicilsavval és tisztító erejéről ismert, akár 70 féle ásványt tartalmazó himalájai kristályokkal van gazdagítva.

A zsíros, mitesszeres arcbőr ápolásához javasolt betartani a 3 lépésből álló arcápolási programot. A tökéletes bőrápolás tisztítás, tonizálás és hidratáló- ápolásból áll.  A bőrápolás alapja az arctisztítás, ami nélkülözhetetlen az egész nap a bőrre rakódott szennyeződések kíméletes, de alapos eltávolításához. A Pure Matt- Bursher-rel megtisztított bőrre használja a Garnier Pure problémás bőrre kifejlesztett termékeit.



Ajánljuk még


Kommentek

Nem lehet kommentelni.