Angyali Üdvözlet - Maybelline ünnepi sminktrend

Frissítve: 2011. nov. 7., 15:41 | Megtekintve: 1917

A varázslatos karácsony előtti hangulathoz hozzátartozik a színpompás megjelenés is. A Maybelline idei kollekciójával valódi téli angyalnak érezheted magad!


Larion Oscar a Maybelline New York sminkmestere szerint a mennyei harmóniát az érzéki csillogás és az árnyalatok vibráló egysége jellemzi. Az Angyali üdvözlet sminkkollekció egyszerre misztikus, ártatlan és érzelem gazdag, a színek érzéki csillogása és vibrálása jellemzi.

Larion Oscar, a Maybelline New York sminkmestere az idei ünnepi trendben a színek izgalmas kombinációira helyezi a hangsúlyt. Az ünnepi eleganciát a kifutók trendi színei, formái inspirálták. Nappal az ajkakat hangsúlyozza, este, és leginkább a szilveszteri partynál pedig a szemekkel csábít!

Az ünnepi kollekció alapkelléke a vadonatúj Master Precise ultra vékony 0.4 mm-es hegyű, precíziós filces tus. Mely dörzsálló, egyenletes és intenzív pigmentekkel dúsított fantasztikus szemkiemelő tus.

Arcunk makulátlanságára itt az Affinitone 24H tartós, folyékony, légiesen könnyed textúrájú alapozó, hogy fesztelenül tudjunk ragyogni az ünnepi pillanatokban.



Ajánljuk még