Hideg a tél? Vissza a gyapjúhoz!

Frissítve: 2011. dec. 14., 13:47 | Megtekintve: 4668

A Springfield bemutatja új kötöttáru kollekcióját és lehetőséget nyújt arra, hogy megismerd a gyapjú ausztrál eredetét. "Fogadj örökbe" egy bárányt és utazz el a merinói gyapjú otthonába!


A gyapjú mindig is a tradíciót, a kézzel készített holmikat és a meleget szimbolizálta. A Springfield számára pedig a természetesebb és nyugodtabb városi élet inspirációját nyújtotta.

A Springfield a The Woolmark Company-val együttműködésben elindította új, kötött holmikat tartalmazó kollekcióját. Ezek a gyapjúpulóverek a téli időszak alapdarabjai lesznek!

Nyerj a birkákkal!

A Springfield és a Woolmark szeretnének valódi élményt is nyújtani a vállalkozó kedvű gyapjúrajongók számára. Ehhez csak fel kell keresni a kampány oldalát és nevet kell adni egy kedves báránynak.

A verseny november 24-én kezdődik és december 31-ig tart. Az a három versenyző pedig, akik a legfrappánsabb nevet adják a bárányoknak, partnerükkel elutazhatnak Ausztráliába, és részt vehetnek 2012 áprilisában a Sydney Royal Húsvéti Fesztiválon.

Az egyhetes kaland során a nyertesek közelebbről is megismerhetik a birkanyírás szertartását és a gyapjúkészítést, illetve ellátogathatnak az egyik legismertebb merinói juhfarmra is.

Winter of Wool

Ehhez a különleges kampányhoz további partnerek is csatlakoztak, így a The Bright nevű együttes, akik épp most adták ki a „Soundtrack for a Winter’s Tale” című lemezüket, és a kampányhoz egy télies, bensőséges hangulatú videót is készítettek „Winter of Wool” címmel.



Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még


Kommentek

Nem lehet kommentelni.