Divat és segítség - Gift of Life jótékonysági divatbemutató

Frissítve: 2012. febr. 29., 16:36 | Megtekintve: 3806

Nincs nagyobb ajándék az életnél. A Gift of Life divatbemutató bevételét a határon túlról érkező szívbeteg gyermekek Országos Kardiológiai Intézetben való kezelésére fordítják a szervezők.


A jótékonysági fashion show olyan neves tervezők munkáit, legújabb kollekcióit mutatja be, mint Makány Márta, Funmilayo Deri, Tomcsányi Dóra, Szépligeti Ágnes, Innoé/Mohari Kinga és Csergő Noémi.

Ruhakölteményeik mellett közkedvelt márkák is helyet kapnak a kifutón: Marinepool, Marco Biego, Marks&Spencer, Marlboro Classic, Süel, Furla, Reno. A show koreográfusa-rendezője Tóth Mercédesz (Talizmán Art Produkció), háziasszonya: Szabó Patrícia.

A rendezvényt a Boscolo Hotel fogadja be. A show után finom falatokkal és italokkal kínálják a vendégeket – a Carat Premium Vodka, a Ferger-Módos Szekszárdi Borászat, a Zazzi Cukrászda és számos más támogató jóvoltából.

A belépőjegyekből befolyt összeg adományként segíti a Gift of Life program munkáját. A Rotary Magyarország és a Gift of Life International amerikai nonprofit szervezet az elmúlt évben kereste meg az Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központját, és felajánlották, hogy anyagilag támogatják a Magyarország határain túlról érkező, szívsebészeti ellátásra szoruló gyermekek kezelését. 

Időpont: 2012. március 10., 19 óra, Boscolo Hotel (1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11.)

A belépőjegy elővételben 4000 Ft. Jegyvásárlási igényét jelezze a 06 20 424 3332-os telefonszámon, az info@arsfactory.hu címen, vagy online. Helyszíni vásárlás esetén a belépő ára 5000 Ft.



Ajánljuk még