A Puma újdonságai, köztük Usain Bolt cipője

Frissítve: 2012. ápr. 20., 12:16 | Megtekintve: 3188

Usain Bolt, a világhírű sprinter stílusa által inspirált cipő mellett a Puma újragondolt klasszikusokkal örvendezteti meg a divatos sportolás kedvelőit idén.


Az UNDFTD és a Puma újabb közös termékeit, a Clyde Ballistic és a Clyde Luxe cipőket az élénk, vidám színek, a tökéletes kényelem és a sportolásra szabott részletek jellemzik.

Clyde Ballistic

A Ballistic Nylon-t és más kemény anyagokat ötvöz a klasszikus Clyde stílussal és pasztell színekkel.

További luxus-vonások is megtalálhatóak rajta, mint például az elülső bőr borítás az ujjak felett, valamint a sarki részen és a nyelven lévő finom bőr. A Ballistic Clyde öt vidám színben kapható, hogy a tavasz színeihez illeszkedhessen a ruhatárunk is.

A Ballistic Clyde márciustól lesz elérhető Európában és április 2-től a világ más részein az Undefeated boltokban és a kijelölt üzletekben.

Luxe Clyde

A Clyde klasszikus vonalait és luxuskivitelű bőr kidolgozását fényvisszaverő anyagokkal ötvözi. A sarki részen, a nyelv-feliraton, a klasszikus PUMA logó a cipő belsejébe és a hátsó, sarok fölötti részre került. A Luxe Clyde három visszafogott színben érhető el, amelyek remekül passzolnak a tavasz színeihez.

A Luxe Clyde márcuistól lesz elérhető világszerte.

Bolt Lite

Usain Bolt pont annyira ismert jó stílusáról, mint arról, hogy ő a világ leggyorsabb embere. A Bolt Lite cipőt a sprinter személye inspirálta.

A gumi anyagú talp mintázatát az ikonikus PUMA Suede cipőtől kapta, az anyagát átitattuk egy kis Faas vegyülettel, így megkaptuk a két ikonikus cipő könnyű keverékét.

Párnázott, kényelmes belső talprésze és a talp alátámasztása könnyed lépéseket és kipárnázott érzést biztosít. A lélegző hálós felső rész biztosítja, hogy a cipő levegős és kényelmes legyen egész napon át.



Kapcsolódó márkák: Puma


Ajánljuk még