Green Box Pack, a Puma őszi újdonsága

Frissítve: 2014. nov. 11., 17:04 | Megtekintve: 182675

Megérkezett a PUMA őszi újdonsága, a Green Box Pack, amely három ikonikus Puma modellt tartalmaz.


A 2014-es őszi-téli kollekció részeként a PUMA Fast Track vonala bemutatja az új Green Box Packet: egy nosztalgikus összeállítást a klasszikus vonalvezetésű, régi futócipőkre emlékeztető formákkal és a Pantone hamisítatlan mélyzöld árnyalatával, amelyet az eredeti PUMA Trinomic dobozokról már jól ismerhetünk.


A PUMA XS850-ös modellje még kilencvenes évekbeli aranykorában vált széles körben ismertté, elsőként villantva fel a forradalmi légpárnás technológiát a nagy futóláz kirobbanásának korai időszakában. A cipő megtartotta félreismerhetetlen pöttyös sarokrészét, szőtt nylon felsőrészét és a bőr rátéteket, míg a 3M-betét a sarkon méhsejt szerkezetű mintázatot kapott.

Ugyancsak a ‘90-es éveket idézi a Blaze of Glory modell, amely légáteresztő felsőrésszel és puha velúr rátétekkel büszkélkedhet. A rugalmas TPU-betét szintén méhsejt szerkezetű mintával lett ellátva, a sarok fölött pedig fehéren világít a cipő felvételét segítő szíj.

Az R698 futócipő is megtartotta eredeti, ‘93-as változatának stílusát és felépítését: a szőtt nylon felsőrészt puha hasított bőr rátétek dobják fel, és látványos, zöld díszítéssel lett ellátva.

A csomagot a PUMA legikonikusabb futómodellje, az XT2 teszi teljessé, ‘90-es években bevezetett, könnyű textil felsőrészével és fehér bőr rátéttel az oldalán.

Visszautazva az időben a sneaker cipők ikonikusabb korszakába, ez a négy modell magán viseli a PUMA futócipők legnagyobb és legsajátosabb technológiai és stílusbeli újításait.

A Green Box Packet keresd a BP Shop üzleteiben!



Kapcsolódó márkák: Puma


Ajánljuk még