Ünnepi divattippek az adventi időszakra

Frissítve: 2014. nov. 27., 23:00 | Megtekintve: 199276

Sikkes kalapok, többfunkciós kardigánok, állatminták és téli alapszínek meglepő kombinációja – ezek lesznek az idei adventi időszak trendjei, amelyeket a Marianna boutique téli divatshow-ján mutattak be a modellek anya–lánya–fia szerepkörben.


Itt az adventi időszak, amelynek általában egyik kulcskérdése, mit is viseljünk a családi ünnepi vacsorán, szilveszterkor vagy akár a karácsonyi céges partin. Ehhez ad most tanácsokat Schaller Marianna, a belváros egyik legexkluzívabb butikjának alapítója. Az üzlet idei bemutatóján, az eddigiektől eltérően, családi szerepben mutatták be a modellek az olyan világhírű márkák legújabb téli kollekcióit, mint például Karl Lagerfeld, Gerry Weber, Pierre Cardin vagy Betty Barclay.


„Bátran ki merem jelenteni, hogy kortól függetlenül is lehetünk sikkesek. Ami számít, hogy megfelelő magabiztossággal tudjuk viselni az adott ruhadarabot. Az ünnepek közeledtével azt javaslom, nyugodtan kísérletezzünk az árnyalatokkal. A fekete-fehér örök klasszikusa mellett dobjuk fel szettünket egy-egy feltűnőbb színnel, mint például a piros vagy az óarany, de a ruhák mintájában is lehetünk merészebbek. Egy kockás vagy állatmintás darabbal biztosan nem foghatunk idén mellé” - mondta Schaller Marianna, divattanácsadó.

A piros és az óarany mellett a pasztell rózsaszín, a vanília és a mályva-szürke lesz az adventi időszak színújdonsága. Emellett igazán praktikus darab a többfunkciós kardigán, amit kifordítva is hordhatunk, így megkönnyítve és feldobva a mindennapok öltözékeit. A kiegészítőket tekintve a tél egyik legnagyobb slágere a kalap. A legkülönbözőbb fazonokkal válhat stílusossá megjelenésünk.

A férfiak esetében egyre nagyobb divatját éli a gyapjú zakó, sportos és elegáns változatban egyaránt. Anyaga eltér a megszokottól, és ezért igazán kényelmes viseletet biztosít. A Boutique legnagyobb újdonsága a Daniel Hechter márka megjelenése. Az új brand téli kollekciójában megtalálhatóak eltérő szabású tweed zakók és gyapjú- kasmír felöltők is.

Az est házigazdái Keleti Andi és Rákóczi Feri voltak, akik hangsúlyozták, merjünk bátran kísérletezni a színekkel és fazonokkal, hogy idén csipetnyi egyediséget csempésszünk ünnepi szettünkbe.



Ajánljuk még