Lenyűgöző Nü by staff tavaszi kollekció a Váci utcában

Frissítve: 2015. márc. 24., 12:33 | Megtekintve: 205475

A tavasz elejének többé nem csak a virágzás és a meleg idő az állandó velejárója, hanem az is, hogy egy csodás új Brandshop kollekcióról számolunk be nektek.


Idén ismét kihagyhatatlan tavaszi termékpalettával rukkolt elő az üzlet, ezért muszáj megírnunk csakúgy, mint a tavalyi szezon elején is: friss, lenyűgöző Nü by staff választékkal vár mindenkit a Király és a Váci utca!

Mivel a Brandshop évek óta stabil, mindenféle ízlést és szeszélyt kielégítő minőségben prezentálja a legjobb nemzetközi divatmárkák kollekcióit, így nem csoda, hogy sokunknak régen törzshelyévé vált. Ám ha te nem jársz kifejezett gyakorisággal feléjük, esetleg még sosem voltál a Király utcai Brandshop, vagy a Váci utcai Nü by staff márkabolt egyikében sem, akkor jobb alkalmat keresve sem találsz az első látogatásra, mint a tavaszi kollekciók megérkezésének hete!

A Nü by staff darabok stílusának lényege, hogy egyediségük mindig meglepje a közönséget, és ez bizony elmondható a márka most polcokra került kollekciójáról is. Egy kis ízelítő a zseniális újdonságokból megtalálható a Brandshop Facebook oldalán is, de persze a legteljesebb rálátást a kollekcióra az adja, ha személyesen látogatsz el az üzletbe.

Vagyis ha idén csak egy-két boltot tervezel meglátogatni a tavaszi ruhatárfrissítés céljából, akkor a Brandshop mindenképp legyen az első helyen! A Király utcai multibrand bolt a legkülönbözőbb stílusok és márkák darabjainak aranybányája, a Váci utcában pedig az egyedien csodálatos Nü by staff legszélesebb kínálatából böngészhetsz. Készülj fel a jó időre lélekben és ruhatárban is!

Nü by staff márkabolt: Váci utca 34. Klotild palota

Brandshop: Király utca 43-45.



Kapcsolódó márkák: Nü by staff

Kapcsolódó üzletek: BrandShop - Budapest, VII. kerület


Ajánljuk még