Fashion Trend 2. nap

Frissítve: 2008. ápr. 27., 18:15 | Megtekintve: 2528

Tegnap folytatódott a Fashion Trend divatrendezvényének eseménysorozata, átváltoztató show-val, sminkeléssel, szakmai előadásokkal és divatbemutatókkal.


A délutáni programok kezdeteként Vámos Magda vezetésével stílusbemutatókat és előadásokat láthattunk, hallhattunk a nagyszínpadon. Ács Klára divatszakértő és a Magyar Divat Szövetség főtitkárának tolmácsolásában megismerhettük a 2008/09-es őszi-téli és 2009-es tavasz-nyár alapanyag irányzatait. Érdekes volt még az “ÉN” és a divat, Egyéniség – Gazdaság – Divat kérdéseinek fejtegetése Móricz Éva pszichológus, c. egyetemi docens és Horváth Dóra egyetemi docens előadásában.

Ezután következtek a Budapest Fashion Week napjainak főszereplői, a divatbemutatók, ahol a feltörekvő újoncok, vagy nem is annyira újonc tervezők (inkább csak hazánkban nem annyira ismertek, de néhányuk külföldön már igen, hát ez lenne kérem a Fashion Week lényege, hogy itton is megismerjük őket – a szerk.) – bemutatkozzanak: Mixchel, Tóth Mónika, Mohari Kinga, Nicole, Le Corset, Király Mónika, Mantra, Coterie studio.

A színpadon bemutatót tartott a népszerű és közkedvelt, oly sok hazai hírességet öltöztető Makány Márta is gyönyörű ruháival. Az est érdekes szinfolttal zárult a “Legyél te a legrosszabb” elnevezésű öndivatbemutatóval.



Ajánljuk még

Fashion Trend - záró nap

Fashion Trend először

Fashion Trend divatkiállítás

Új magyar divatnapok: Budapest Essential Looks

Budapest Fashion Nights

Fashion In Motion KREA divatbemutató 2016

A Nation & Fashion olasz divathétvégéje

A Temze fölötti párába vetített divatfilmet a Björn Borg

B7 Fashion Night divatbemutató