Férfiasan laza oldal nem csak deszkásoknak és szörfösöknek!

Frissítve: 2009. júl. 7., 12:09 | Megtekintve: 2268

Minden részletében pasiknak készült, zenés, grunge-os, férfiasan laza divatot képviselő oldalként született újjá az Electricbuddha.hu - a G-sus pedig ennek örömére akcióval jelentkezik.


Az Electricbuddha honlapjának teljes átalakítása lenyűgöző eredményeket hozott: már nem csak az aktuális kollekciót kaphatod meg az online shopban, de találsz zene-, könyv- és filmajánlót, híreket és érdekességeket partykról, az EB-ről és a divat világából. Ráadásul ütős zene és grunge design teremti meg a virtuális alaphangulatot az oldalon.

Nemsokára pedig jön az új G-sus kollekció, a Höm Sweet Höm, ami a technikai sportok ütközése a skandináv mondavilággal. Mint mindig, a kollekció rengeteg rejtett elemet tartogat majd – a darabokon most is titkos üzeneteket helyeztek el, amit általában csak hordás közben vesz észre az ember, és ez arra ösztönöz, hogy nézzük meg a ruhákat kétszer is. Használnak például a kollekcióban digitalizált virágmintákat, illetve keresztszemes hímzést, ami igazinak néz ki, de közelebbről nézve rájövünk, hogy nyomtatva van.

A farmer kollekció két részből fog állni: az 5 zsebes nacikra főleg a laza, kényelmes szabás a jellemző, a fashion kollekcióban a szabások fiatalosak, a ‘60-’70-es évekre emlékeztetnek.

Elindult már az Electricbuddha nyári vására is, aminek keretében minden darab 10%-40% árengedménnyel kapható! Ne hagyd ki az akciót, nézd meg a G-sus kedvezményes kollekcióját a divatkatalógusban!

Electricbuddha.hu – music & fashion store for men



Kapcsolódó márkák: G-sus

Kapcsolódó üzletek: Electricbuddha - Székesfehérvár


Ajánljuk még