Luxus karórák Szex és New York rajongóknak

Frissítve: 2009. aug. 2., 07:01 | Megtekintve: 3545

Hogy a következő mozifilm megjelenéséig se feledkezzünk el a new yorki csajokról, a Ritmo Mundo négy luxus órát tervezett a Sex and the City rajongóinak.


Az HBO és a Ritmo Mundo luxus órakészítő cég együttműködéséből idén júliusban megszülettek az első Sex and the City karórák.

A kollekció négy designja külön fantázianeveket kapott (Cappuccino, Lila, Szívárvány és Ezüst-Rózsa-Arany), de a készítők azt nem árulták el, melyik órát melyik Szex és New York főszereplőnek tervezték. Tehát rajtad áll, hogy eldönts, Carrie, Samantha, Charlotte vagy Miranda melyiket választaná a darabok közül.


Ha tetszenek, egyenként 650 dollárért kaphatod meg őket (a Ritmo Mundo átlag 2-3 ezer dolláros árait nézve ez igazán baráti). Bár az órák viszonya a legendás sorozathoz nem egyértelmű – mivel az apró Sex and the City feliraton kívül semmivel sem emlékeztetnek bennünket a new yorki csajok stílusára – az elvakult rajongók biztosan tudják értékelni a négy darabos Ritmo Mundo kollekciót, mint igazi ritka ereklyét a már befejeződött TV műsorhoz.

Nézd meg az óra kollekciót a divatkatalógusban!



Ajánljuk még


Kommentek

sarga_rozsa – 2009. okt. 16., 16:45

Szerintem meg a bal alsó illik hozzá. Lehet mert nekem az tetszik a legjobban :)


Midnite – 2009. okt. 16., 12:14

szerintem meg a legelső. nem tudom miért, de az valahogy hozzá illene


Tutenkamon – 2009. okt. 16., 12:12

A rószaszín, mert az olyan leszbis.


sarga_rozsa – 2009. okt. 16., 09:22

A Sex és New York csajokról nem lehet elfeledkezni, pláne nem ezek az órák után :) Kíváncsi lennék melyik Mirandáé. Szerintetek?