4 trendirányzat és Kapócs Zsóka hajátváltozása

Frissítve: 2009. szept. 6., 14:34 | Megtekintve: 6106

A Schwarzkop Essential Looks bemutatóján megismertük a négy aktuális trendirányzatot, Kapócs Zsóka pedig romantikus fürtöket kapott a szemünk láttára.


Szeptember 3-án mutatta be az idén 111 éves Schwarzkopf az Essential Looks 2009 őszi-téli kiadását, amiből a szezon négy új, meghatározó trendirányzatát ismerhetjük meg. Élőben, modelleken bemutatva láthattuk a frizura irányzatok megvalósítását, a sztárvendég, Kapócs Zsóka pedig Karika Zsolt mesterfodrász kezei alatt kapott a szemünk láttára csodálatos göndör fürtöket.

A bemutatón részletesen megismerhettük az új termékcsalád, a BC Bonacure Hajterápia hatásait és előnyeit, amiben az idősödő haj igényeihez igazított és kifejezetten a fejbőrt ápoló termékek is vannak. (A Bonacure a Schwarzkopf Professional szalonokban kapható, ahol a fodrászok segítenek is a neked megfelelő termék kiválasztásában.) Részletes információkat a Schwarzkopf.hu oldalon találsz.

Ismerd meg most te is az új trendirányzatokat és nézd meg Kapócs Zsóka frizuráját az alábbi képeken!

A Schwarzkopf Essential Looks 2009 őszi-téli trendirányzatai:

ROMANTIKA ’40


Kép az Essential Looks katalógusból.


A bemutatón készült fotó.

Az elegancia korát felelevenítő irányzat a hangsúlyozott és karcsúsított derékvonalak, csodás ruhák, az egyenruhaszerű kosztümök által érvényesül. Szoros tűdauerral, viktoriánus fürtökkel, pótrészekkel, leomló csigákkal, szétzilált göndörséggel aszimmetriát kölcsönöz az arcnak. Drámai hatást ad a frufru, mely eltakarja a szemet. A színek lágyak és romantikusak: gondoljunk meggypiros ajkakra, egy csésze olasz eszpresszóra, vagy egy igazi sztárszőke árnyalatra.

LÁZADÓ FORMÁK

A művészi formavilág nonkonformista jegyekkel alkot összhangot, amíg a szintetikus színek avantgárd jelleget adnak az irányzatnak. A ’80-as évek újhullámával ihletve a modern, áramvonalas formák és a nemek összemosódása mellett felfedezhetjük a durva szöveteket. A haj formája többrétegű, mélységet és térbeliséget mutat. A vonalak tisztasága ellentmondásba kerül az elnyújtott pótrészek, felállított frufru és a majdhogynem mohikán-frizurák okozta anarchiával. A színek a kísérletező kedvet jelzik: kétárnyalatú szőkék, majdnem fehér árnyalatok és nemlétező vörösek.

LUXUS RETRO

Buja és extravagáns. Ez a trendirányzat a 80-as évek hedonista életstílusát és az elit nemtörődömség dekadenciáját testesíti meg. A szatén koktélruhák, válltömések, a felcicomázott partiruhák ennek a korszaknak a főszereplői. Ez a trend magába foglalja a luxus hatású hullámokat és fürtöket. Gondoljunk a gazdag és csillogó barna árnyalokra, melyek a gazdag luxust tükröző szőkék mellett jelennek meg ragyogó finish-sel.

FEKETE AMAZON

Ez az egyszerre brutális és gyönyörű stílus erőteljes, szexi és igen domináns. A haj jellemzően egyenes, de egyáltalán nem közelíti meg a jólfésülten pedáns kategóriát. Borotvaéles kontúrok, hegyesen éles frufru adja meg az erőteljes hatást. Bár színeiben inkább a fekete jellemzi, szívesen ütközteti az összeférhetetlen színeket, például a tintafeketét és hirtelenszőkét. Az apokaliptikus harcosokat idéző fejfedők szexi jövőbeliséget tükröznek.

Kapócs Zsóka átváltozása

További képek a bemutatóról:



Ajánljuk még