A legkisebb is számít: F&F bemutató

Frissítve: 2009. nov. 2., 19:00 | Megtekintve: 11409

Magyar sztárok felvonultatásával, látványos divat show keretében mutatkozott be az F&F 2010-es kollekciója.


Az F&F 2010 tavasz-nyári kollekciójának bemutatóját a Vasúttörténeti Parkban tartották október 29.-én este. Kíváncsi volt a kollekciókra számos ismert hazai személyiség, köztük Szerednyei Béla, Gallusz Niki, Szabó Patrícia, Polyák Lilla, Zimány Linda, Czifra Noémi és Széles Izabella is.

Gallusz Niki

A kollekciók:

Monaco: A sikkes, olasz riviéra stílusú kollekció minták, pettyek, geometrikus formák ötvözésével megidézi a negyvenes, ötvenes éveket. A kollekciót grafikus nyomatok és csíkok, magasított derekú ruhák, szoknyák és fürdőruhák teszik izgalmassá.

Deuville: a tengerész stílus új formába öntve, amelyen érezhető a hetvenes-nyolcvanas évek hangulata és a harmincas évek könnyed öltözködése. Az absztrakt grafikai formák, tengerész motívumok és bátor színválasztás határozza meg a kollekciót.

Lagoon: A trópusi hangulatú kollekció egyszerű tunikáin, zakóin és ruháin a látványos színek, hatalmas minták dominálnak. A pamutszatén, selyem, és viszkóz dzsörzé anyagokból készült maxiruhák, nyomott mintás kaftánok, színes nadrágkosztümök és trópusi hangulatú fürdőruhák teszik teljessé a kollekciót.

Öltönyök: A tavaszi- nyári világos, karcsúsított zakókat könnyű nadrágokkal párosító kollekció kifinomult hatást kelt. A zakókat könnyű, vagy slim fit pólóval párosították. A kollekció világosszürke, és nyári pasztel színek, a lila, sárga és zöld kombinációjával válik tökéletessé.

Laundered: A stílusos farmer kollekcióra biciklis és rock-os öltözékek hatottak. A kőmosott, koptatott farmerek az amerikai retro stílusával ötvözöttek. A kollekcióban könnyű és túlméretezett pólók, férfias kabátok ugyanúgy megtalálhatóak, mint a testhezálló, skinny farmerek, és biciklis nadrágok.

Casual Nomad: A kollekció a szafari hangulatát viseli magán. Telített, forró és tüzes színek teszik izgalmassá a kényelmes nadrágokat, sortokat, maxi ruhákat, amelyek mosott pamutból, nyomott dzsörzéből, és bőrből készülnek.

White Heat: A sportos és az elegáns sítlus keveredése, amelyben a pamut és a selyem dominál. Az anyagokat a matt és csillogás kombinációja teszi izgalmassá, ugyanakkor a hétköznapi viselésre alkalmassá. A kollekcióban a fehér, szürke, és a púder színek dominálnak.

Szerednyei Béla

Zimány Linda



Kapcsolódó márkák: F&F


Ajánljuk még


Kommentek