Új névvel, megszokott egyediséggel készülnek

Frissítve: 2010. márc. 29., 05:00 | Megtekintve: 1843

Rendhagyó eseményen, FEHÉR néven mutatta be táskáit és kiegészítőit a korábbi White. A névváltoztatás és az új kollekció egyformán meglepett mindenkit, de kaptunk videókat, melyeken beleshettünk a táskakészítés színfalai mögé.


A budapesti B55 galériában rendezett különleges divatbemutatón a közönség az eddigi sorozatok mellett a 2011-es téli kollekció egyes darabjait is felpróbálhatta, valamint megtekinthette az új, nevében megváltozott márka számára készült bemutatkozó videókat.

A tervező és csapata azért döntött a névváltoztatás mellett, mert az eddiginél jobban szeretnék hangsúlyozni a táskák egyediségét. Mivel a kiegészítőkkel a nemzetközi piacot is megcélozzák, az új márkanév kiválasztásakor fontos szempont volt a tervező kulturális hátterének, személyiségének, gyökereinek felvállalása is. A FEHÉR ennek megfelelően arculatában is megújult.

„Az események előrehaladtával nagyon fontosnak éreztük, hogy valamilyen módon egyértelművé tegyük a márka eredetét és kulturális hátterét. Tudtuk, hogy külföldi bemutatkozásunk előtt kell ezt megtennünk. Örülök, hogy a szakma elismerően fogadta a bejelentést a bemutatón” – mondta Fehér József iparművész.

A rendezvényen vetített filmekből megismerhettük a tervezés folyamatát, a táskakészítés technikáit, valamint azt az életstílust és érzésvilágot, melyet a FEHÉR képvisel.

A FEHÉR kollekciókat a márka honlapján nézheted meg.



Ajánljuk még


Kommentek

aleksza – 2010. márc. 31., 23:24

Úristen, annyira szép táskái vannak. Jó lenne egy saját, igazán :D


Szidi – 2010. márc. 30., 19:36

Szerintem a sötétebb színekben kicsit olyan furcsán néz ki és inkább emlékesztetbarna szinben egy piaci szatyora mint sem egy divatos táskára.
A vesződés szerintem fehér színben éri meg igazán.Legalábbis nekem az nagyon bejön:D


pitypangocska – 2010. márc. 29., 09:39

imádom ezekt a táskákat!! jó az új név, nem kell mindent angolosítani