Programajánló: Designers Lounge kiállítás és vásár

Frissítve: 2010. ápr. 4., 05:00 | Megtekintve: 2020

Ismerkedj meg a hazai tervezők munkáival, fedezz fel új tehetségeket magadnak, élvezd a divat atmoszféráját: áprilisban ismét vár a Designers' Lounge!


Gyere el te is a Designers Lounge következő rendezvényére, ahol nem csak a magyar tervezők munkáit láthatod, de bepillanhatsz egy divatfotózás rejtelmeibe is, illetve egyéb divat-érdekességek is várnak.

A Designers’ Lounge azért indult, hogy segítse a hazai tervezők megismertetését szélesebb körben és lehetőséget adjon azoknak, akik még nem rendelkeznek saját showroommal, de munkájuk alapján helyük lehet a már elismert tervezők között.

Kattints a képre a nagyobb verzióért!

Kellemes, hangulatos rendezvény lesz, smink, frizura, divat tanácsadással, saját stylisttal, lounge zenével, frissítőkkel, koktélokkal. Az érdeklődők bepillanthatnak egy divatfotózás rejtelmeibe is, ahol a modellek a tervezők költeményeiben pózolnak a fotósok intrukciói szerint.

A rendezvény 2010. április 8-án (csütörtök) 17.00 – 22.00 között, a Budapest Atrium Caféban (V. ker Vörösmarty tér 1., térkép itt) kerül megrendezésre. Belépő: 700 Ft



Ajánljuk még


Kommentek