Kinek van 6000 pár Louboutin cipője?

Frissítve: 2010. ápr. 6., 04:00 | Megtekintve: 3766

Természetesen egy híres hölgy rendelkezik velük, akiről nem is gondolnánk, hogy ilyesféle érdeklődése van. Vajon mekkora szekrényekben lehet ennyi cipőt tárolni?


6000 pár cipő pontosan 12.000 darab, ha minden párat kettőnek számítunk. A cipőáradatot birtokló híres írónő Christian Louboutin szerint a legkedvesebb ügyfele, aki rendszeresen kifosztja a szalonjait. Kiről is van szó?

Christian Louboutin 2010 tavasz-nyári kollekció

Danielle Steel, a cipőmágnás

A szóban forgó hölgy az idén 63 éves Danielle Steel amerikai írónő, aki számtalan elsöprően sikeres könyvével napjaink egyik legismertebb szerzője.

A legendás tervező a Vanity Fair-ben nyilatkozott legkedvesebb vevőjéről, akinek állítólag 6000 pár Louboutin áll a cipősszekrényében.

“Eljön Párizsba és felvásárolja az egész boltot. Aztán visszarepül New York-ba és panaszkodik, hogy alig találni valamit az ottani üzletben, de azért 80 pár új cipővel sétál ki. Fantasztikus nő!” – áradozott Danielle Steel cipők iránti viszonyáról Christian Louboutin.

A Loboutin birodalom annak ellenére is virágzik és gazdagodik, hogy a vörös sarkak alkalmazásáról elhíresült tervezőt nem érdekli a sztárok ragyogása. Állítólag sohasem ad ingyen semmit a hírességeknek és nem kér fel senkit arra, hogy viselje kreációit – ennek ellenére cipői mindenféle rendezvényeken rendszeresen tapossák a vörös szőnyegeket.



Kapcsolódó márkák: Christian Louboutin


Ajánljuk még


Kommentek

TopankaHttp://topanka.blog.hu– 2010. jún. 20., 22:19

Ugy sejtem, van mibol beruhaznia a hatezer par Loub-ba... ;)


eszti – 2010. ápr. 9., 11:13

Hát, ha nekem lenne egy Louboutin-cipőm, az sem érdekelne, ha 6.000 napig kellene abban az egyben járnom. Csak lenne egy!!! :)))


kittikata – 2010. ápr. 6., 12:53

az király azért hogy hatezer napig tudja hordani őket ismétlés nélkül