Amerikai stílusú városi kerékpár a Pumától

Frissítve: 2010. jún. 15., 05:00 | Megtekintve: 4016

Egyetlen darab érkezett Magyarországra a PUMA új kerékpárjából, mely arra teremtetett, hogy megkönnyítse a városi közlekedést. A Pico az európai ízlést, az ingázó kultúrát az amerikai városi stílussal ötvözi.


A PUMA kerékpár innovatív, gondos részleteket rejt, hogy a városi kerékpáros minden igényét kiszolgálja. Kimondottan városi használatra készült úgy, hogy mindeközben divatos is marad.

Az inspiráció két forrásból származott: a PUMA 2010. tavaszi Afrika kampányából, amely a futball világbajnokságot köszönti, illetve Afrika gazdag színpalettájából, ezért a kerékpárok nagy kontrasztú, élénk színeket használnak.

A Pico

A Pico olyan összetéveszthetetlen vonásokkal bír, amelyek a PUMA DNS-ét tükrözik. Ez az uniszex bicikli egyszerre praktikus és divatos. Könnyített alumínium vázzal készül, Shimano Acera 8 váltószettel, tárcsafékekkel és egy nagyméretű első kosárral.

Kicsi, robusztus felépítésű, ezzel a Pico egy BMX jellegű vázat kínál, mégis olyan kiegyenesedett testtartást biztosít, mint bármely normálméretű bicikli.

A Pico (89001101) megtekinthető és megvásárolható a Puma Concept Store üzletben. Fogyasztói ára 249.990 Ft.



Kapcsolódó márkák: Puma

Kapcsolódó üzletek: Puma Concept Store - Fashion Street


Ajánljuk még

Limitált számú Puma táska


Kommentek

bébi taxihttp://ybike.hu– 2011. febr. 10., 09:09

Aki túlzottan is márkafüggő az előbb utóbb úgyis megveszi :D