Legyél modell és kampányarc az Arena Plazaban!

Frissítve: 2010. szept. 18., 05:00 | Megtekintve: 3006

A megszokottól eltérően idén hétköznapi fiatalokkal mutatja be 2010-es őszi/téli kollekcióját az Arena Plaza. 18 és 25 év közötti fiatalok jelentkezését várják.


A modellverseny végén a legjobb lány és fiú modellt az Arena Plaza karácsonyi kampányarcainak választja meg. Az újítás célja az, hogy közvetlen kapcsolatot alakítsanak ki a bevásárlóközpont látogatóival, bátorítva őket arra, hogy ne érezzék idegennek a kifutók világát.

A kampányban az Arena Plaza partnere a JOY magazin, így a divatbemutató stylistja Schreiter Lilla, aki számára külön kihívást jelent, hogy hétköznapi fiatalokkal dolgozhat együtt.

„A JOY állandó és közkedvelt rovatában hónapról-hónapra átváltoztatunk olvasókat. Ez hasonló kihívás, csak a kifutón történik az átváltozás. A kifutók divatját most úgy mutatjuk be, hogy az hordható, hétköznapi viselet legyen az idei trendeknek megfelelően.” – mondta a JOY divatszakértője.

Az Arena Kifutó modellje tehát bárki lehet, aki szeptember 17. és október 1. között jelentkezik az arenaplaza.hu honlapon. A divatbemutató nyilvános főpróbája október 17-én 12 órakor lesz, maga a show pedig aznap este 18 órakor.



Ajánljuk még