Megnyílt a Claire’s az Arena Plazaban!

Frissítve: 2010. dec. 7., 06:00 | Megtekintve: 6464

Újabb divatmárkával bővült az Arena Plaza kínálata: a világszerte ismert Claire’s ékszer és divatruházati kiegészítő márka december 3-án nyitotta meg első üzletét.


A közel 70 nm-es üzlethelyiségben széles termékskálával és „Kettőt fizet hármat kap” nyitási akcióval várják a vásárlókat. Mostantól egy helyen, az Arena Plaza földszintjén, a Claire’s üzletben minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ékszereket, divatruházati kiegészítőket, és Hello Kitty, Spongya Bob, Disney, Justin Bieber, Twilight és Hannah Montana licensz termékeket.

Az üzlet nyitásának célja, hogy ismertté tegye a Claire’s-t a vásárlók körében, és ezzel vezető ékszer és kiegészítő márkává váljon a magyarországi piacon is.

A Claire’s elősorban három célcsoportnak kínálja termékeit: gyermekeknek (5-8 és 8-12 évesek) és tinédzsereknek, fiatal hölgyeknek (12-18 évesek). Ugyanakkor bármely női korosztály találhat kedvére való terméket az üzletben, hiszen a márka divatos és a legfrissebb trendeknek megfelelő ruházati kiegészítők forgalmazását tűzte ki célul.



Ajánljuk még