Tavaszi lábbeli dilemma

Frissítve: 2011. febr. 13., 06:00 | Megtekintve: 3648

Ti milyen cipőt húztok tavasszal? Vagy még maradtok a téli csizmánál egy ideig, ameddig tényleg igazán jó idő nem lesz? Esetleg előkapjátok a tavalyi topánokat az első napsugarak megérkeztekor? Erre a kérdéskörre keressük a válaszokat!


Mi, a szerkesztőségben minden tavasszal bajban vagyunk a cipőket illetően. A csizma már meleg, de a kis cipőkhöz, vagy szandálokhoz még lehet, hogy bátortalanok vagyunk.
Lapos balerinacipő, vagy magassarkú?
Félcipő, vagy csizma? Színes, vagy egyszínű? Extra vagy egyszerű, letisztult? Hol van vége a télnek és kezdődik a tavasz, és ami legfontosabb ezt a határt milyen cipőben lépjük át?

Egy arany balerina?

Vagy inkább legyen színes?

Magas sarok?

Mi egyenlőre maradunk a csizmánál, de lassan be kell szereznünk pár új darabot, amint végigjártuk a boltokat jelentkezünk a legújabb trendekkel!
Írjátok meg kommentben, hogy ti mit viseltek tavasszal az átmeneti időben!

Képek forrása:
www.awise.org
www.daily.wedshare.com



Ajánljuk még


Kommentek

Köte Erika – 2011. febr. 24., 09:39

Szeretem a balerinát ,és az elegásabb cipőket is, szivesen viselem...


Bukor Eszterhttp://esztiii-divatazeletorome.blogspot.com/– 2011. febr. 13., 15:40

Hát most még elég hűvös van, így még bokacsizmát hordok... Amikor meg kezd melegedni az idő akkor balarina cipő...de a köröm cipő harisnyával, nálam is szóba jöhet.


hanna77 – 2011. febr. 13., 15:02

igen, a körömcipőt harisnyával én is szeretem, sőt, még szandálhoz is szeretem a harisnyát!


topankahttp://topankablog.hu– 2011. febr. 13., 09:17

A tavaszi ido azert meg neha eleg trukkos, igy balerinakat tenyleg csak jo ido eseten veszek, inkabb bokacsizmakat favorizalok, es egy vastagabb harisnyaval a koromcipok is szamitasba johetnek. Teli csizma semmikepp.