Debenhams üzletet nyit Magyarországon

Frissítve: 2011. márc. 4., 09:21 | Megtekintve: 5905

A világszerte ismert londoni Debenhams mostantól elérhető közelségbe kerül! Az exkluzív márkáknak és híres tervezőknek köszönhetően a brit áruházlánc minden bizonnyal hazánkban is a divattrend formálói közé kerül hamarosan.


A Debenhams idén tavasszal a WestEnd City Center-ben több mint 45 ezer női, férfi és gyermek ruházati cikkel, lábbelivel, fehérneművel és kiegészítővel, valamint lakberendezési tárgyakkal mutatkozik be 2100 négyzetméteren. A “Designers at Debenhams” galéria egyedülálló koncepciója olyan híres nemzetközi tervezők eredeti kollekcióit vonultatja fel, mint Julien Macdonald, Ben de Lisi, John Rocha, Jasper Conran vagy St George by Duffer. A londoni áruházban a legjobb nevekkel fémjelzett divatirányzatokat kapjuk – megfizethető áron.

Az egyik üzletfront Londonban

Az újonnan bemutatkozó márkák hazánkban is nagyban befolyásolják majd az idei szín és divattrendeket. A Debenhams márka hamarosan megtölti a magyar gardróbokat és polcokat is csak úgy, mint a londoni áruházlánc saját brandjei a Debut, a Maine, a Collection, a Mantaray, a Pineapple, a Red Herring, vagy a Blue Zoo. Az áruházlánc divat történelmet írt Londonban, majd meghódította az egész világot. 170 üzlete van csak Nagy-Britanniában és további 60 nemzetközi franchise partnere. Több mint 12 millió négyzetméter összterülettel, a Debenhams az egyik legkedveltebb divatüzletlánc szerte a világon.
Érdemes lesz benézni!

A téli kampány pikantériája, az volt, hogy idősebb modellek szerepeltek a plakátokon

És a nyári kollekció egyik darabja



Ajánljuk még


Kommentek

Timim – 2011. márc. 9., 13:26

Anno volt a Camponában, de nem működött túl sikeresen. Az első időkben, mikor még nem volt ekkora választék a márkákban, kifejezetten menő volt. Sokat vásároltam náluk. Remélem, tudnak ma is újat mutatni:)


EsztiIihttp://esztiii-divatazeletorome.blogspot.com/– 2011. márc. 5., 17:39

Már kíváncsi vagyok! Külföldön már vásároltam "tőlük"..., remélem, hogy hasonló lesz a kínálat...


cila – 2011. márc. 4., 20:13

olyasmi mint a M&S, csak vegyesebb felhozatal. Mint régen a Skála, bár nem tudom Magyarországra miket fognak elhozni...


kira – 2011. márc. 4., 14:55

kiváncsi vagyok! ez kicsit nem olyan mint a Marks & Spencer?


ivett – 2011. márc. 4., 11:16

hmmm, háát, nem is tudom h tetszik-e...