Lábápolási tippek 2011 nyarára

Frissítve: 2011. márc. 15., 06:00 | Megtekintve: 2912

Már alig várjuk a szerkesztőségben, hogy megérkezzen a papucsok, szandálok és flip-flopok időszaka. A lábfejek és körmök jól ápoltsága ilyenkor alapkövetelmény és a lakkozást se felejtsük el! Nézzük a nyári trendeket!


Télen sajnos a legtöbben elhanyagoljuk a lábunk és körmeink ápolását, mondván úgysem látja senki. A jó idő beáltával azonban előkerülnek a nyitott cipők, szandálok, amik hamar “rávilágítanak” a kissé elfeledett részekre. Semmi pánik, irány a pedikűrös, vagy ha elég ügyesek vagyunk akkor mi magunk is nekieshetünk a virgácsoknak otthon.
Mindenekelőtt azt tudnunk kell, hogy a színek szempontjából minden megengedett idén.

Jobb ha profira bízzuk a szezon első pedikűrjét

A natúr színek soha nem mennek ki a divatból, így bátran használhatjuk őket, arra vigyázzunk csak, hogy a bőrszínünknél világosabb, vagy sötétebb árnyalatokat részesítsünk előnyben, mert a bőr azonos színek a legtöbb embernek nem áll jól.
A nagy klasszikus a piros a lábakon is hódít, figyelemfelkeltő, szexi és nem utolsó sorban megunhatatlan. Nyugodtan próbálkozzunk minden létező árnyalatával.

Minél vadabb annál jobb

Ha nagyon trendik akarunk lenni, akkor válasszuk a metál színek egyikét. Sok lehetőség rejlik bennük, kedvünk szerint játszhatunk velük.
A körmök művészi kialakítása a lábakra is alkalmazható, így rajzoljunk félholdat, vagy díszítsük a lábkörmöket is ugyanúgy, ahogy a kezünket, így harmóniában leszünk “tetőtől talpig”.

A variációk végtelenek



Ajánljuk még


Kommentek

Ács Niki – 2011. jún. 24., 12:47

Pont ilyen Chanel Dragont vettem a Havaianas tűzpiros papucsomhoz:):):)


summer – 2011. márc. 15., 19:59

hú de jó, végre közeleg! lehet lábakat mutogatni:)


laura – 2011. márc. 15., 11:22

én is alig várom a szandálos időt...