Nicole Richie terhesruhái

Frissítve: 2008. márc. 24., 16:55 | Megtekintve: 3910

A stílusáról és botrányairól híres Nicole várandóssága alatt elég tapasztalatot szerzett egy terhesruha kollekció megtervezéséhez.


Nicole Richie nemrég megtapasztalhatta a várandóssággal járó összes nehézséget és örömöt, beleértve a kismamák számára szinte lehetetlen trendi öltözködés problémáját. Bár terhessége alatt is sikerült változatosan és saját stílusának megfelelően felöltöznie, Nicole nemrég így nyilatkozott: „Gyűlöltem a testem a terhesség alatt, főleg a nagy melleimet. Régen szerettem vintage stílusú, átlátszó felsőket hordani, hiszen nem volt mit meglátni alattuk, de ilyen hatalmas keblekkel már közönségesen néznek ki rajtam.”

Miután január 11-én életet adott Harlow nevű lányának, Nicole elhatározta, hogy megkönnyíti a leendő kismamák helyzetét, és saját, egyedi terhesruha kollekciót tervez. Azon kívül, hogy a Bongo Jeans és Jimmy Choo reklámkampányokban már feltűnt, a 26 éves anyuka semmilyen tapasztalattal nem rendelkezik a divattervezést illetően. Tavaly bejelentette egy ékszer, napszemüveg és egyéb kiegészítőkből álló kollekció megjelentetését, esetleg egy saját parfüm kiadását is, ám ezeket mostanra mintha elfelejtette volna.

Egy ismeretlen barát elmondta az újságíróknak: „Nicole most már tényleg elhatározta, hogy tervez egy saját kollekciót, amiben főként terhesruhák lesznek. Nagyon egyszerű, csinos és ízléses stílust akar létrehozni, és olyan ruhákat tervezni, amik minden nőnek jól állnak anélkül, hogy direkt felhívnák a figyelmet a terhességére.”
Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan melyik márka közreműködésével és mikorra várható a kollekció megjelenése.

Ajánljuk még:
h3. Bő fazonú darabok a piactéren



Ajánljuk még

Ma debütál Nicole Richie kismamaruha kollekciója

6 sztár, aki imádja a Nike-t!

A Kardashian körömlakk kollekció

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Szokatlan arcot választott Balenciaga

Trendi pumák golfütővel

Sztár-túladagolás a Sugarbird kifutóján

Viseld Amy Winehouse ruháit!

Paris Hilton túl erőszakos a gyémánt cipőkhöz