6 sztár, aki imádja a Nike-t!

Frissítve: 2009. márc. 2., 07:03 | Megtekintve: 9523

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a hírességek milyen, rajongók számára is elérhető Nike cipőket szeretnek legjobban hordani, nézd meg a listát, és szerezd be te is ezeket a Nike darabokat!


Nicole Richie

Nicole láthatóan tudja, miben érdemes edzőterembe járni, hiszen a trendi lila leggings mellé egy ezüstszínű Nike Air Max 97-et húzott fel. Az először 1997-ben kiadott, aerodinamikus modellt a szupergyors japán expresszvonatok alapján tervezték meg, és speciálisan erre a célra kifejlesztett anyagokból gyártották le, így megkapva a tökéletes futócipőt. Az óriási keresletre tekintettel 2009 elején a Nike újból kiadta az Air Max 97-et.


Queen Latifah

Mikor fehér melegítőt és a Nike női sportcipő kollekciója egyik darabját viselve jelent meg a Hancock című film elegáns világpremierjén, Queen Latifah rögtön a figyelem középpontjába került. A sportos egyszerűséget választó mozi-királynő valószínűleg úgy gondolta, a Women’s Dunk High széria szürke modellje bőven felér bármely másik jelenlévő hölgy estélyi ruhájával.


Madonna fia, David Banda

Akik követik Madonna örökbefogadott kisfia, David Banda életének eseményeit, biztosan észrevették már, hogy új anyukája előszeretettel ad Nike cipőket a csöppség lábára. Bár David még nem tudja kihasználni márkás cipőit, a Nike a 0-4 év közötti, a 4 éves és 5 év feletti kicsik számára külön gyárt kényelmes és sportos darabokat.


Lindsay Lohan

Rajongói a lesifotókon többször láthatták már Lindsey-t Nike cipőben kilépni az utcára, de az énekes/színész/botrányhősnő még ennél is komolyabban gondolhatja a Nike iránti lelkesedését. A képen Lindsay autójának visszapillantójáról a kosárlabda cipőket 1984-ben forradalmasító Air Jordan miniatűr változata lóg, ami a világ máig is legnépszerűbb cipő szériájának első modellje volt.


Rihanna

A Nike egyik legjobb minőségi osztályába tartozó, divatos Dunk széria a sportcipőben járó hírességek egyik kedvence. Itt látható, nagyon laza és sportos összeállításához Rihanna például egy Dunk Lo cipőt választott, aminek egyedi designja és színei azonnal felhívják magukra a figyelmet.


Tom Hanks

Az utcai viseletre tervezett, klasszikus futócipőt idéző Nike Classic Cortez-t az egész világ megismerte, mikor a Forrest Gump főszereplőjét játszó Tom Hanks lábán tűnt fel a filmben. Bár Forrest piros-fehér, fűzős változatán kívül a Cortez más színekben és stílusokban is kapható, népszerűségére tekintettel a Nike úgy döntött, újra kiadja a filmbeli darabot 2009 folyamán.


Ajánljuk még:

Nike kollekció a piactéren



Kapcsolódó márkák: Nike


Ajánljuk még

Akció: Vegyél egy cipőt és vidd haza árának felét!

Csinálj helyet még egy Nike cuccnak a szekrényben!

Szeretsz ajándékot kapni?

Nike és Adidas termékek 50% kedvezménnyel!

Trendi átváltozás a NIKE-val!

Hűsítő árak a Dynamic Sport üzleteiben!

Top 10 ajándékozási ötlet hölgyeknek!

Megdöbbentő leárazás a Dynamic Sport Nike üzletekben!

Nem teljesült minden kívánságod?!