Angyali álom a Luan by Lucia divatháztól

Frissítve: 2008. máj. 6., 14:42 | Megtekintve: 2526

A harmónia, tisztaság és szépség jegyében született meg a magyar divatház új, különleges art dekor kollekciója.


A Luan by Lucia csapata évek óta foglalkozik lakás-kiegészítők tervezésével. Az Angyali Álom elnevezésű art dekor kollekció darabjait minimalizmus, letisztult forma- és színvilág jellemzi. A részletek kidolgozása, a díszítés a sejtelmesség érzését nyújtja, amely a kiegészítőkön megjelenő angyal-motívumokban ölt testet.

A kollekció jellemző színei a fehér, narancssárga, zöld és az ezüst. A fehér a tisztaság, rend, semlegesség színe, ártatlanságot és tiszta érzelmeket sugall, világosságából adódóan tágítja a teret. Aktív szerepe van még a narancssárga színnek, amely nyíltságot, életörömöt, boldogságot és pozitív energiát sugároz. A motívumok másik jellemző színe, a zöld olyan hangulatot teremt, amely nyugodt és pihentető, karakterizálja a természet erőinek intenzitását. A kollekció darabjainak eleganciáját az ezüst finom használata biztosítja, ami önmagában egyszerűséget sugároz, mindemellett magára vonja a figyelmet.
Az erősebb, hangsúlyosabb színek a férfiakhoz, a lágyabb pasztell színek a nőkhöz illenek jobban.

„Különbözőek vagyunk, tehát különböző otthonra vágyunk. Más színekkel, anyagokkal, kiegészítőkkel vesszük magunkat körül, de abban megegyezünk, hogy mindannyian a harmóniára, szépségre és tisztaságra törekszünk. Ez a vágy ihletett minket is az „Angyali Álom” kollekció megalkotására” – mondta S. Hegyi Lucia, a Luan by Lucia divatház vezető tervezője.

Ajánljuk még:
h3. Kiegészítők a piactéren



Kapcsolódó márkák: Luan by Lucia


Ajánljuk még

Lenyűgöző Luan by Lucia bemutató

Három napos Lifestyle Bazárral vár a Luan by Lucia

Észak Legendái S. Hegyi Lucia művészetében

Selyembe öltöztetett erotika

A magyar lány, akinek ruhái újrafestik a világot - TIMARCS