BrandShop24, az outlet megapolisz

Frissítve: 2009. jan. 27., 16:26 | Megtekintve: 5660

Szuper lelőhelyet ajánlunk azon olvasóink számára, akik kedvelik az outlet-es vásárlási formát, azaz kedvező áron szeretnek vásárolni márkás holmikat. A Brandshop24 páratlanul nagyszámú kínálatából az interneten és személyesen is válogathatsz.


A Brand Shop24 webáruház 2008 tavaszán indult el, nagy tapasztalattal rendelkező tulajdonosi háttérrel, akiknek nem ez az első ilyen jellegű vállalkozása. A BrandShop24 működését egy amerikai áruházlánc biztosítja, ami garantálja a forgalmazott világmárkák eredetiségét. A készlet legnépszerűbb márkái Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Guess, DKNY, Nautica, Calvin Klein, Sean John, Quiksilver, Nike, Adidas, de olyan kincseket rejtő, főleg női szíveket megdobogtató ruhamárkák is megtalálhatók náluk, mint BCBG Max Azria, J LO, French Connection, Baby Phat.

De most jön a meglepetés, ez mind csak töredéke annak a körülbelül 400 márkának, amit kínálnak különböző stílusokban. A sportos vagy hip-hop ruházat férfi kedvelői éppúgy találnak maguknak ruhákat, mint azok a nők, akik éppen egy hamisítatlan Szex és New York stílust szeretnének kialakítani maguknak.

A webáruházban átlagosan 6000-8000 darab termékből lehet válogatni. Mivel a mennyiség, minőség és gyors kiszolgálás a webáruházukban ugyanolyan fontos, mint a BrandShop24 budapesti üzletében, az érdeklődők és az interneten vásárlók száma napról-napra növekszik.

Nagyon fontos, hogy ha nem az interneten, hanem személyesen szeretnél körülnézni, akkor az eredetileg nagykereskedésként működő áruházba meghatározott napokon mehetsz, úgynevezett nyílt napokon, kedden, csütörtökön és szombaton. Így biztosítják, hogy mindenkit kényelmesen ki tudjanak szolgálni, és ezeken a napokon csak veletek foglalkozzanak.

További fontos információ, hogy a BrandShop24 minden fizetéskor rögzíti vásárlásaid összegét. Amikor eléred a törzsvásárlói limitet, örökös 10%-os kedvezményben részesülsz, amit családtagjaid is igénybe vehetnek jelszavad segítségével.

A webáruházat egyre több ismert, népszerű és egyben elfoglalt személy is látogatja, mint pl. a bájos Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezetője is, aki elárulja, miért is kedveli a Brandshop24-et:

“Előtte nem igazán fordult meg a fejemben, hogy interneten keresztül vásároljak. Kicsit tartottam is tőle, mi lesz, ha az életben nem ugyanúgy néz ki a ruha vagy méretproblémák lesznek. Nagyon kellemes meglepetés ért. Amikor a csomagomat kibontottam, az összes ruhát mintha rám öntötték volna, egy kivételével, de a Brandshop24.com azonnal felajánlotta, hogy kicserélhetem. Óriási választékkal rendelkeznek és rendkívül kedves, segítőkész eladókkal. Tehát én csak ajánlani tudom: otthonról, kényelmesen a karosszékedből…”

Kövessétek Ördög Nóri példáját, nézelődjetek a webáruházban, rendeljétek a csomagokat, vagy látogassatok el nyílt napokon ide.

Kellemes vásárlást, nézelődést!



Kapcsolódó üzletek: BrandShop24 Kiskereskedés - Bürök utca, BrandShop24 Webáruház, BrandShop24 - Bürök utca


Ajánljuk még

Egy magyar outlet sikerének titkai

Brandshop24: Költözés miatt akár 80%-os akciók!

Íme Budapest legjobb outletének újdonságai!

3 márka, amit eddig nem kaphattál meg!

Brandshop24: Akciók és újdonságok

Kitalálod, mik a Brandshop legújabb márkái?

Miért jó outletben vásárolni?

Hihetetlen árukészlet és egy új márka a Brandshopban

Beköszöntött a téli akció a Brandshophoz!