6 tuti póló a fesztiválokra és a beach-re

Frissítve: 2009. ápr. 27., 13:00 | Megtekintve: 3415

Ha nyáron a gyorsan felkapható, mindenhez illő és kényelmes pólókban érzed a legjobban magad, de szeretnéd trendi, laza stílusodat is megőrizni, mi megtaláltuk a neked való cuccokat.


Hétköznapok, strandolás vagy tombolás a fesztiválokon – nem árt, ha szeretsz kitűnni a szürke tömegből, mert úgyis mindenhol virítani fogsz a vagány, meghökkentő és vibráló G-sus pólókban. Ezek a cuccok feldobják a megjelenésedet, nyaralásra vagy hosszú fesztiválozásra is csak néhány pólót kell bepakolnod, mégis minden nap teljesen új, laza külsővel villoghatsz.

G-sus cuccokat hordani más miatt is izgalmas: az eredetileg egy deszkás bolt falai közt megálmodott márka különlegessége, hogy minden darabon rejtett üzeneteket helyeznek el, melyekre csak rendszeres hordás közben találsz rá.

Magyarországon a székesfehérvári Electricbuddha üzletben szerezhetsz be G-sus darabokat, ahol a pólók mellett természetesen más termékeket is találsz. Hamarosan nem is kell majd Székesfehérvárig elmenned, mert a nemsokára megnyíló webáruházból is rendelhetsz majd, júniustól pedig az új G-sus farmer vonal, a GOD – Gsus Original Denim is elérhető lesz az Electricbuddhában.

Nézd meg a G-sus kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: G-sus

Kapcsolódó üzletek: Electricbuddha - Székesfehérvár


Ajánljuk még

G-sus, mindig egy új felfedezés

Férfiasan laza oldal nem csak deszkásoknak és szörfösöknek!

A Playboy és a papagáj szerelemgyermekei

Bread & Butter vásár és kiállítás