Makány Márta tehetségkutató pályázatot hirdet

Frissítve: 2010. ápr. 24., 07:00 | Megtekintve: 2926

Talán eljött a te időd! Azok jelentkezését várják, akik divattervezők, stylistok, sminkesek, fodrászok, esetleg divatfotósok szeretnének lenni.


Makány Márta tehetségkutató versenyt indít mindazoknak, akik elég tehetséget, kreativitást és erőt éreznek magukban a divat vagy a divathoz szorosan kapcsolódó szakmák valamelyikében.

Pályázhatsz az alábbi területeken:

- divattervezés
- stylist
- smink és haj
- fashion art direction, fotó és videó

A pályázat fő témája az etno stílus újraértelmezése, feldolgozása, kreatív hagyománytisztelete. A pályázati feladat az etno stílus bemutatása és újraértelmezése a mai korra a technika, technológia, szabás, anyaghasználat, színválasztás és egyéb kreatív megoldások adta lehetőségekkel.

A lehetőség mindenki számára nyitva áll és a részvétel tejesen ingyenes.

Jelentkezés:

A makanymarta.blogspot.com-on megadott feladatra készített javaslatot május 15-ig küldd a hr@makanymarta.com címre, vagy vidd be a Makány Márta Showroomba (Budapest, 1054 Báthory utca 18-20) hétköznap 10-16 óra között.

A pályázatnak minden esetben tartalmaznia kell a jelentkező nevét és a kategóriát, amelyben megméreti magát. Az öttagú szakmai zsűri május 17-ig értesíti a kategóriánként kiválasztott három pályázót.

További információk: makanymarta.blogspot.com



Ajánljuk még

Félmeztelen és hétköznapi modellek Makány Márta bemutatóján

Ez nem illúzió - legyél divattervező!