Fogfehér Karácsony - Nem csak a celebek kiváltsága

Frissítve: 2010. nov. 18., 06:00 | Megtekintve: 2299

Az év vége a megtisztulás időszaka. A karácsonyi kívánságlistára akár esztétikai megújulást szorgalmazó vágyak is kerülhetnek, úgy mint egy fogkezelés, hogy az új esztendőt magabiztos, csillogó mosollyal üdvözölhessük!


A RENDELŐ

A Bátorfi Fogászati Rendelő exkluzív környezetet teremtett a betegek számára, a kibővült, megújult rendelőben a 21. század vívmányai dominálnak. A páratlan, fogászatoktól idegen belsőépítészeti kialakítás enyhíti a fogászati kezeléseket megelőző félelmet a betegekben, míg az itt található klinika számos high-tech designelemmel, a leginnovatívabb fogtechnilógiai gépekkel, valamint a legmodernebb CAD-CAM technológiás Cirkónium rendszerekkel büszkélkedhet.

A rendelő névadó tulajdonosa, Dr. Bátorfi Béla implantológus a Semmelweiss Egyetem Fogorvostudományi Karán végezte tanulmányait, majd implantológus master fokozatú diplomáját a német Münsteri Egyetemen szerezte meg. Az elsők között volt, aki eleget tett az EU-ból érkező páciensek fogászati elvárásainak, és kezelései által visszaadta betegeinek az önbizalmat, a jó közérzetet és az önfeledt mosolyokat.

IMPLANTOLÓGIA

A Bátorfi Fogászat az implantológia specialistája, közel hat éve piacvezetők Magyarországon az implantátumbeültetések számát tekintve. Elsősorban komplikált, speciális műtétek, illetve csontpótlásos beavatkozások szakrendelője, mely professzionális hátterével kelt bizalmat.

A klinika számos közismert médiaszereplőt is bizalmasának tudhat: az Eindhoven focicsapat magyar játékosa, Dzsudzsák Balázs, a közvélemyényt megosztó Kiszel Tünde, a Csillag Születik győztese Tabáni István, az angyalhangú Vásáry André, a NOX,a Crystal és a Hooligans együttesek frontemberei vagy Gönczi Gábor televíziós műsorvezető is a Bátorfi Fogászat állandó páciensei, akiknek nap mint nap, számos címlapon tűnik fel természetességet sugárzó Hollywood-i mosolya.

Dr. Bátorfi Béla közel 8000 implantátum beültetését, valamint több mint 600 csontpótló műtétet végzett el eddigi praxisa során, megoldást találva a legkomplikáltabb fogászati esetekre is.

KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYEK

A Bátori Fogászat karácsonyi akcióval kedvez valamennyi páciensének! 2010. november 2. és 2011. január 7-e között a rendelő kedvezményekkel és ajándékkal kedveskedik a szép mosolyra vágyóknak: 1-3 fogimplantátum beültetése estén 25% kedvezményt, négy beültetés fölött pedig a kezeltek egy 107cm-es Full HD LCD tévét kapnak ajándékba!

További információ: www.batorfi-fogaszat.hu



Ajánljuk még

Trendi karácsonyfák 2009-ben

Kellemes Karácsony a Brandshop márkáival!

Designer akciót hozott a hóesés!

Karácsonyi akció a legjobb amerikai pólókra

Trendi retrotáskát itt éri meg venni!

Mit veszel fel a karácsonyi partira?

Ajándék stílusos lányoknak: Kristály fülhallgató

Angyali Üdvözlet - Maybelline ünnepi sminktrend

Karácsony Versacéban, de H&M árakon!


Kommentek

Petra – 2010. nov. 18., 19:05

Véleményem szerint azért van az LCD tévé ,hogy egy bizonyos mosolytervező program segítségével kiválasszák a páciens számára megfelelő fogakat...
A program segítséget nyújt az orvosnak ,a páciensnek ,és a fogtechnikusnak ...
Szóval a tévé nem azért van ,hogy mondjuk filmeket/reklámokat nézzenek rajt....


kriszti – 2010. nov. 18., 12:36

LCD tévé, hehe :D