Harisnyaneked Webáruház blog

Fürdőruhák 990 Ft-tól a Harisnyaneked.hu webshopban!

Frissítve: 2010. júl. 28., 05:01 | Megtekintve: 3353

Jönnek még idén meleg napok, mikor szükséged lesz csini, akár vadiúj fürdőruhára. A Harisnyaneked webáruházban most 990 Ft-tól indulnak az árak, megéri beszerezni a neked tetsző darabokat!

Mától minden fürdőruha féláron kapható a Harisnyaneked.hu webáruházban! Az árak 990 Ft-tól indulnak – siess, mert az akció csak a készlet erejéig érvényes, így érdemes mielőbb rendelni!

Olvass tovább »



Lepd meg szerelmedet szexis harisnyában!

Frissítve: 2010. febr. 12., 10:31 | Megtekintve: 3682

Valentin nap alkalmából a Harisnyaneked.hu webáruház 20-40% kedvezményt ad, hogy a legjobb formádat hozva kápráztathasd el kedvesedet!

A szerelmesek ünnepén nincs beszédesebb ajándék, mint egy szexis harisnya, amit ugyan te viselsz, mégis a párod fog a legjobban örülni neki! Nézd meg, milyen hihetetlen akciót hirdetett a Harisnyaneked.hu a nagy nap alkalmából.

Olvass tovább »


Péntekig minden harisnya féláron!

Frissítve: 2009. szept. 3., 18:25 | Megtekintve: 4320

155 Ft-tól indulnak az árak a Harisnyaneked.hu webáruházban - ma és holnap tudsz még felszerelkezni az akciós őszi és nyári harisnyákból.

Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget, hiszen nemcsak vastagabb, őszi harisnyákból vásárolhatsz be előre, de fürdőruhát és vékony nyári harisnyát is találsz az akciós kínálatban.

Olvass tovább »



Harisnya Neked és Mindenkinek!

Frissítve: 2008. nov. 18., 16:56 | Megtekintve: 5068

Válogass otthonod kényelmében a számtalan színben, fazonban és méretben kapható harisnya között - a HarisnyaNeked.hu ajtódhoz viszi a legszebb darabokat.

A Harisnyaneked.hu széles szín, méret- és típusválasztékkal rendelkező, folyamatosan bővülő harisnya webáruház.

A minden szezonra és alkalomra megfelelő darabok közt biztosan megleled a neked tetszőt, és még végig sem kell járnod érte az üzleteket. Ha már kiválasztottad az áhított szexi neccharisnyát, mikromasszázs hatású combfixet vagy egyedi mintázatú lábszárvédőt, rendelésedet néhány gombnyomással egyszerűen feladhatod, a csomag hamarosan házhoz érkezik.

A Harisnyaneked.hu árai – köszönhetően az interneten keresztüli forgalmazás gazdaságosságának – a legtöbb márkabolténál alacsonyabbak, ezért ha egy trendi Calze B.C., Trasparenze, Mona vagy Gatta harisnyát, comb- vagy térdfixet keresel, érdemes legelőször a Harisnyaneked.hu-n körülnézned. Ha szeretsz kényelmesen, nagy kínálatból válogatni, de csak a legszebb, legjobb minőségű holmikkal elégedsz meg, a Harisnyaneked.hu biztosan tartogat néhány csodálatos darabot neked!

Ajánljuk még:

Harisnyaneked.hu termékek a piactéren