Fürdőruha blog

Ezekben a fürdőruhákban nem maradsz láthatatlan!

Frissítve: 2016. jún. 9., 12:24 | Megtekintve: 127678

Ha a tengerparton vagy strandokon nem csak a barnulás a cél, hanem hogy olyan fürdőruhát viselj ami kicsit sem hétköznapi, amiben tutira észrevesznek, akkor válogass az alábbi Women'Secret fürdőruhák közül!

A mindig elegáns fekete-fehér összeállítás, sportos kivitelben:

Rojtos, félvállas bikini, bordó-málna színekkel:

Lyukacsos textúrájú, keki színű bikini:

Rózsaszín, pántnélküli, rojtos-pomponos:

Nincsen nyár csík nélkül! Asszimetrikus, kék-fehér csíkos fürdőruha lánccal:

Keresztpántos, korall háromszög bikini, mintás szélekkel:

Fehér, hálós bikini csoda:

Kötött, színes, porcelánmintás bikini:

Világoskék, masnis, color block bikini:

Fekete, spagettipántos fürdőruha medencepartra:

Romantikus bikini sok pánttal, virágos alsóval:

Fehér bikini fekete szegéllyel, a'la 50-es évek:



Irány a vízpart! - A Puma fürdőruha kollekciója

Frissítve: 2013. máj. 25., 09:08 | Megtekintve: 72793

Itt az idő, hogy előkeressük a régit vagy beszerezzünk egy újat. A lényeg, hogy kényelmesen divatos legyen és emelje ki a legelőnyösebb testrészeinket... Egy jó fürdőruha alapkellék! Nézd meg, mit tartogat idén nyárra a Puma!

A PUMA idei bikini és úszónadrág kollekciójában garantáltan kényelmesen és divatosan vághatunk neki a forró napoknak. Legyen szó baráti strandröplabda-mérkőzésről, vízisíelésről, napozásról vagy csak a napernyő alatti ejtőzésről a Puma fürdőruháiban mindezt magabiztosan tehetjük meg.

Olvass tovább »


Trendek vízpartra, fürdőruhák a strandra

Frissítve: 2012. júl. 6., 08:39 | Megtekintve: 3745

Végérvényesen beköszöntött a nyár, s vele a minden szezonban gondot okozó fürdőruha kérdés. Vess egy pillantást a Charles Vögele idei kínálatára, hátha itt találod meg álmaid darabját!

A Charles Vögele nem csak fürdőruhákat, de könnyű nadrágokat, felsőket is alkotott idén nyárra. Az összes öltözködési problémára kínálnak megoldást, hogy a strandon, vízparton a gondtalan kikapcsolódásé legyen a főszerep.

Olvass tovább »



Ilyen az idei fürdőruha kínálat a H&M-nél

Frissítve: 2012. máj. 9., 13:10 | Megtekintve: 4231

A trópusokról való vad fantáziálás nyáron valósággá válhat a H&M-nél kapható bikinik és fodros fürdőruhák vibráló színei, paradicsomi mintái segítségével.

Idén nyáron a H&M férfi fürdőruhái sportos hatást keltenek; ilyenek a modern strand-klasszikusok, mint például a sötétkék, derékrészükön vagy oldalt piros-fehér csíkozású shortok és bermudák.

Olvass tovább »


Léber Barbara - itt az első Beach Couture kollekció!

Frissítve: 2011. jún. 14., 13:06 | Megtekintve: 3922

A Boscolo Luxury Hotel pompás környezetében, egyedi fényvízesés előtt csodálhattuk Léber Barbara legelső fürdőruha kollekcióját, ami ragyogóbbá teszi idén nyáron a strandokat.

A magyar divatvilág legnagyobbjai közt számon tartott, neves divattervező, Léber Barbara idén elsőként álmod kifutóra fürdőruhákat. Amint meglátjuk a káprázatosan egyedi modelleket, rögtön tudjuk: nem szeretnénk, ha a tervezőnő eme kollekció után végleg visszatérne az utcai darabokhoz…

Olvass tovább »


Exkluzív Victoria's Secret 2011 bepillantás!

Frissítve: 2011. jan. 11., 06:00 | Megtekintve: 2930

Messze még a nyár, a bikiniszezon és a Victoria's Secret idei kollekciójának megjelenése. De az exkluzív hírek már itt vannak, és az első bepillantás csodás strandolást ígér!

Mindenkinek elege van már a hidegből, jöhetne végre a nagy fürdőzések, kényelmes napozások, a strandon töltött vidám órák ideje, igaz? A Victoria’s Secret 2011-ben is igyekszik diktálni a fürdőruha divatot, és ha már most szeretnéd tudni, milyen darabokra számíthatunk következő kollekciójukban, ne is menj tovább!

Olvass tovább »


Fürdőruhák 990 Ft-tól a Harisnyaneked.hu webshopban!

Frissítve: 2010. júl. 28., 05:01 | Megtekintve: 3353

Jönnek még idén meleg napok, mikor szükséged lesz csini, akár vadiúj fürdőruhára. A Harisnyaneked webáruházban most 990 Ft-tól indulnak az árak, megéri beszerezni a neked tetsző darabokat!

Mától minden fürdőruha féláron kapható a Harisnyaneked.hu webáruházban! Az árak 990 Ft-tól indulnak – siess, mert az akció csak a készlet erejéig érvényes, így érdemes mielőbb rendelni!

Olvass tovább »


Modellek retusálás előtt, a valóság után

Frissítve: 2010. jún. 22., 05:01 | Megtekintve: 8066

Mennyi igazi belőlük? A Debenhams üzletlánc saját kirakataiban mutatja meg, hogyan néznek ki fürdőruha modelljeik képei a retusálás előtt és után.

Az angol lánc jószándékból mutatja meg a valóság és a digitálisan feljavított képek közti különbséget, hogy vásárlóik ne mérjék magukat az irreálisan tökéletes modellekhez.

Olvass tovább »


A legnépszerűbb fürdőruhák (és mások)

Frissítve: 2010. jún. 19., 10:11 | Megtekintve: 4486

Itt a Vanity Top 5 lista a jelenleg legnépszerűbb termékeinkből! A legtöbbet nézett ruhadarabok az elmúlt hetekben a nyári, lenge ruhák, bikinik, szandálok voltak.

Nem meglepő, hogy két fürdőruha is helyet kapott a mögöttünk álló egy hónap toplistáján. A cuccok, amikre a legtöbbet kattintottatok, mind a forró, gondtalan nyári szabadság idejének eljövetelét jelzik.

Olvass tovább »


Újdonságok nyárra: Fürdőruhák, Fehérneműk, Akciók!

Frissítve: 2010. jún. 1., 09:46 | Megtekintve: 6626

Új márkák és termékek érkeztek a Harisnyaneked.hu webáruházba. Válogass a legjobb nyári fehérneműk, fürdőruhák közül, és spórold meg a postaköltséget is!

Már minőségi Bellinda fehérneműk és DIM Soleil fürdőruhák folyamatosan bővülő kínálatából is választhatsz. A kifutó modelleket akár 50%-os engedménnyel vásárolhatod meg, a postaköltség pedig 8000 Ft felett ajándék.

Olvass tovább »