Kollekció blog

H&M x Balmain

Frissítve: 2015. nov. 2., 13:31 | Megtekintve: 162107

A H&M bemutatta legújabb limitált kollekcióját ezúttal a párizsi Balmainnal közösen.

A mindössze 30 éves Olivier Rousteing a Balmain főtervezője divat egy új hangulatát találta meg, kapcsolatot találva minden olyan követőjével világszerte, akik a Balmain-életérzésről álmodnak. A Balmain híres kitűnő díszítéseiről és hímzéseiről, vállban erős fazonjairól és könnyed, vagány stílusáról, amelyet imádnak a celebek, a modellek és a világszerte egyre népesebb vásárlótábor.

A Balmain x H&M kollekció olyan női és férfi ruhadarabokból és kiegészítőkből áll, amelyek mindegyike képviseli a Balmainre jellemző kidolgozottságot, erős sziluetteket és finom anyagokat.

Megvásárolhatóak 2015. november 5-től a H&M Vörösmarty téri üzletében és online, amíg a készlet tart.



David Beckham fia a Reserved új arca

Frissítve: 2015. febr. 3., 09:00 | Megtekintve: 195635

David Beckham legidősebb fia - a 15 éves Brooklyn - lesz a lengyel Reserved divatmárka új arca.

Az ő arcával fogják hirdetni a tiniknek szánt Volcano Explosion (Vulkán Kitörés) kollekciót, amely egyesíti a high street divatot a sportos ruházattal. Erős színek, harsány minták, akár az extrém sport ruházatban.


52 évesen is fiatal az amerikai farmerdzseki

Frissítve: 2014. máj. 23., 08:49 | Megtekintve: 153036

A 2014-es tavaszi-nyári, amerikai életérzést nyújtó kollekciójában a Levi’s méltón tiszteleg az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A kultikussá vált farmerdzseki nem hogy nem öregedett meg, de mostanra a trendek egyik legsokoldalúbb szereplőjévé vált!

A Levi’s vadiúj tavaszi-nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. Ennek az amerikai érzésnek az elengedhetetlen kelléke az ikonikus ruhadarab és a kultikus klasszikus: a farmerdzseki.

Olvass tovább »



David Beckham fürdőnadrágjai a H&M-ben debütálnak

Frissítve: 2014. máj. 17., 08:37 | Megtekintve: 151093

Egy exkluzív medencés parti keretein belül debütált a H&M legújabb fürdőnadrág kollekciója - a bulinak természetesen maga a legendás Beckham volt a házigazdája. A David Beckham Bodywear idén is új stílusokkal, anyagokkal és mintákkal bővül.

A Kelet-Londonban szervezett luxusparti hangulatát olyan vendégek garantálták, mint Ellie Goulding, a One Direction-től Liam Payne, Niall Horan és Aaron Paul.

Az első 2012-es David Beckham Bodywear megjelenése óta, új stílusokkal, anyagokkal és mintákkal bővült a választék, amely a funkcionalitás és a stílus tökéletes ötvözetévé vált. Ahogy a korábbi daraboknál megszokottá vált, a fürdőnadrág kollekción is a hangsúly a megjelenés és a kényelem összhangján van.

Olvass tovább »


Íme a Springfield friss, változatos kollekciói a nyárra!

Frissítve: 2014. márc. 27., 09:40 | Megtekintve: 156429

Megérkezett a Springfield 2014-es nyári kínálata, amelyben az apró virágminták, csipkék és a batikolt jelleg dominálnak. A különböző stílusokat képviselő kollekciók idén a férfiakat és gyermekeket is megcélozzák!

A nyarat nem csak a napsütötte színek, nyíló virágok és karneváli hangulat fémjelzi idén a Springfield üzeletebein. A retro Mickey egértől kezdve a svájci csipkéig mindenféle izgalmas apróság lopózott be a 2014-es kínálat különféle stílusaiba.

Olvass tovább »


Össze nem illő, retro kombinációk: Asos és Puma együtt

Frissítve: 2014. febr. 18., 16:22 | Megtekintve: 155895

A Puma és az Asos.com izgalmas közös kollekciójának fő jellemzője az olyan anyagok, ábrák, minták használata egy-egy ruhadarabon, amiről azt gondolnánk, ütik egymást.

2014 januárjában a PUMA sport-, és lifestyle márka 12 darabból álló közös kollekcióval jelentkezik a népszerű ASOS.com on-line divatáruházzal. A kollekciót a közkedvelt ’90-es évek divatja ihlette, keverve mai modern technikákkal, mintákkal, anyagokkal.

Olvass tovább »


Élőben mutatkozik be a H&M új vonala, a H&M Studio

Frissítve: 2014. jan. 10., 10:08 | Megtekintve: 121121

Február 26-án a H&M visszatér a párizsi kifutóra vadiúj kollekciójával, a H&M Studio-val. A 2014 őszi-téli kínálat valódi újdonságokat tartogat, s a bemutatkozást élőben nézhetjük majd a márka honlapján.

A H&M Studio az új szezon kulcsfontosságú darabjait bemutató kollekció neve, és egy külön tervező csapat dolgozik azon, hogy minden szezonban megálmodja a legmenőbb trendeket és alapdarabokat felvonultató, korlátozott példányszámban kapható kollekciót. A párizsi divathéten a H&M Studio 2014 őszi-téli kollekcióját csodálhatja meg a divatszakértőkből álló közönség, illetve minden divatrajongó a hm.com-on élő közvetítésben.

Olvass tovább »


Utcabálon mutatták be az Isabel Marant pour H&M kollekciót

Frissítve: 2013. nov. 10., 10:28 | Megtekintve: 118690

Többek közt Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey és Olga Kurylenko is jelen volt Párizsban, ahol az Isabel Marant pour H&M kollekció filmdíszletek között került bemutatásra. November 14-től világszerte kapható lesz.

Az Isabel karrierjének legjelentősebb darabjait tartalmazó kollekció a mozik világát idéző stílusban került bemutatásra képekkel, videoklipekkel, és az utcáról behívott modellekkel, így érzékeltetve Isabel Marant világát. Mivel a tervező stílusának alapvető eleme a város, Párizs magától értetődő választásnak tűnt annak megünneplésére, hogy a kollekció november 14-től kapható mintegy 250 üzletben és online.

Olvass tovább »


Megérkezett a Levi's karácsonyi kollekciója

Frissítve: 2013. nov. 6., 10:13 | Megtekintve: 118437

Vége a várakozásnak, itt az idő, hogy a telet ikonikus darabjainkban köszöntsük, amelyet a Levi's újragondolt az ünnepi kíváncsiság és a rafinált melegség jegyében.

Öltözz fel és ajándékozz idén a Levi’s 2013-as ünnepi kollekciójában! Gyapjú rétegek és kötött anyagok keverednek klasszikus farmerrel és kortárs kézműves részletekkel – összességében sokoldalú, ám meglepő fordulatokat tartalmazó kollekciót alkotva.

Olvass tovább »


Máris történelmet írt az F&F idei őszi kollekciója

Frissítve: 2013. máj. 26., 18:24 | Megtekintve: 73573

Mérföldkőnek számító bemutatóra került sor a Somerset House-ban, mely a Londoni Divathét otthona is. Az F&F életében ez volt az első alkalom, hogy 600 vendég, köztük az angol és nemzetközi sajtó meghatározó képviselői nézték első kézből az új kollekciót.

A kifutón feltűnt két világhírű modell: Jon K, az F&F 2013-as tavaszi/nyári kampányának arca, akit számtalan Tom Ford kampányból és Ford első filmjéből, az “A Single Man”-ből ismerhetünk. A másik sztármodell Ruby Aldridge, aki az amerikai Vogue és a Harpers Bazaar címlapján is szerepelt már.

Olvass tovább »