Webshop blog

Újabb rekordot döntöttek a divatkedvelők

Frissítve: 2018. jan. 3., 15:39 | Megtekintve: 62490

Újabb rekordot döntött a 2017 évi karácsonyi internetes forgalom.

Nemcsak könyveket, elektronikai cikkeket, játékokat, hanem már ruhákat, cipőket és egyéb ruházati kiegészítőket is rekord számban vásároltak a magyar internetes közösség tagjai. Egyre több webáruház kínál márkás és kevésbé márkás ruhákat, pólókat, nadrágokat sokszor olcsóbban mint a plázákban található márkaüzletek. Számtalan webshop ingyenes szállítással, méretproblémák esetén ingyenes visszaküldési lehetőséggel és egyszerű ügyintézéssel csábítja a divat iránt érdeklődő férfiakat és nőket.

Egyre nehezebb áttekinteni éppen mi hol kapható, a kinézett termék hol olcsóbb, éppen mi az akciós. Ezt felismerve indította el pár tehetséges fiatal marketinges és fejlesztő a divatod.hu divattermék kereső oldalt.

A legújabb trendeknek megfelelően a reszponzív designnal készült oldal, mobilon, tableten és laptopon is azonos felhasználói élményt nyújt.



Össze nem illő, retro kombinációk: Asos és Puma együtt

Frissítve: 2014. febr. 18., 16:22 | Megtekintve: 155895

A Puma és az Asos.com izgalmas közös kollekciójának fő jellemzője az olyan anyagok, ábrák, minták használata egy-egy ruhadarabon, amiről azt gondolnánk, ütik egymást.

2014 januárjában a PUMA sport-, és lifestyle márka 12 darabból álló közös kollekcióval jelentkezik a népszerű ASOS.com on-line divatáruházzal. A kollekciót a közkedvelt ’90-es évek divatja ihlette, keverve mai modern technikákkal, mintákkal, anyagokkal.

Olvass tovább »


A Tchibo már több, mint kávé

Frissítve: 2012. aug. 28., 23:02 | Megtekintve: 5430

Nem csak a kávé, de a divat és vásárlási élmény terén is brillírozik a Tchibo webshopja. A divatvilág újdonságait felvonultató kollekciókat online is kényelmesen elérheted.

A Tchibo.hu webáruházban az ismert és szeretett kávékínálat mellett a legkiválóbb minőségű ruhákat is megtalálod. A friss kollekciók a nyár színeit, az aktuális trendeket és az egyedi Tchibo stílust tükrözik.

Olvass tovább »



A Victoria Beckham táskák megérkeztek és elfogytak

Frissítve: 2010. dec. 28., 07:00 | Megtekintve: 3679

Már a világ bármely pontjáról megvásárolhatjuk Victoria legújabb méregdrága táskakölteményeit a Net-a-porter webáruházon keresztül.

A rajongók számára karácsonyi ajándék, hogy Victoria Beckham táskái közül 2 modell is felkerült a Net-a-porter online divatáruházba. A rossz hír azonban az, hogy már megjelenéskor óriási volt a túlkereslet a celebtervező munkáira, így nagy eséllyel egy ideig senki más nem rendelhet magának.

Olvass tovább »


Ticcolo - Alkoss saját stílust!

Frissítve: 2010. szept. 27., 05:00 | Megtekintve: 3673

Milyen a saját stílusod? Mindegy a válasz, a Ticcolo órával bármilyen alkalomhoz és egyéniséghez igazíthatod a külsődet!

Megérkezett a legújabb színes, trendi, vagány óraőrület hazánkba! Az utánozhatatlan stílusú Ticcolo órákkal sosem fogsz beleolvadni a szürke hátköznapok forgatagába.

Olvass tovább »


30% kedvezmény 30.-án a panyizsuzsinál

Frissítve: 2010. aug. 29., 05:01 | Megtekintve: 1353

Panyi Zsuzsi újabb hagyományteremtő akciót talált ki: a hónap 30. napján mostantól különösen érdemes nézelődnöd nála!

A panyizsuzsi webshopban mostantól minden hó 30-án egy biztonyos ékszert egy teljes napon át 30% kedvezménnyel lehet megrendelni.

Olvass tovább »


Fürdőruhák 990 Ft-tól a Harisnyaneked.hu webshopban!

Frissítve: 2010. júl. 28., 05:01 | Megtekintve: 3353

Jönnek még idén meleg napok, mikor szükséged lesz csini, akár vadiúj fürdőruhára. A Harisnyaneked webáruházban most 990 Ft-tól indulnak az árak, megéri beszerezni a neked tetsző darabokat!

Mától minden fürdőruha féláron kapható a Harisnyaneked.hu webáruházban! Az árak 990 Ft-tól indulnak – siess, mert az akció csak a készlet erejéig érvényes, így érdemes mielőbb rendelni!

Olvass tovább »